Basescu, scandal cu un realizator celebru de la B1 TV: „Limbacule frenetic, n-ai vrea tu sa nu te mai legi de familia mea?”

news

Traian Basescu i-a declarat razboi lui Radu Banciu, dupa ce acesta a spus in emisiunea sa de la B1 TV ca „DNA i-a pus practic toate nemurile cu botul pe labe”.

“’Constiinta Nationala’ de la B1 s-a transformat, mai nou, in ‘limbac frenetic’ al lui Hans Klemm. Si ca sa-si confirme deplinul atasament fata de Klemm, “limbacul” lanseaza si un atac de tip Gadea TV la adresa familiei mele. Mai ‘Constiinta Nationala’ de la B1, daca tot ai ajuns ceva mai jos decat Mircea Badea si Mihai Gadea ca jurnalist, n-ai vrea tu sa nu te mai legi de familia mea care nu face politica?

Ce zici, ‘limbacule frenetic’, ai putea redeveni jurnalist? Eu cred ca daca vrei, poti. PS-daca ai ceva de spus, imi spui mie, Domnule Banciu”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii „Lumea lui Banciu” despre decizia Curtii Constitutionale care a sesizat un conflict juridic de natura constitutionala intre DNA si Guvern pe seama anchetei penale de emitere a ordonantei de urgenta numarul 13. Cu aceasta ocazie, Banciu a dat exemplul unui om politic care ataca acum DNA in acest context si anume Traian Basescu, afirmand ca acesta nu are acest drept, doarece e implicat direct deoarece „DNA i-a atacat toata familia” si ca oricum nu mai are nicio autoritate fiind „doar senator”.

„Magistratii de la Curtea Constitutionala sustin ca o putere a statului,puterea judecatoarea, a incalcat o alta putere a statului, cea executiva, ceea ce nu este corect. De aici si potopul de amenintari, de acuzatii, care au urmat. I-ati auzit pe oamenii politici, chiar si nea Traian astazi virulent. Imi pare ca nu i-a ajuns emisiunea de ieri, astazi a turuit pe baza acestui subiect, desi inca odata, nu cred ca pe cineva poate sa intereseze foarte mult aceasta sporovaiala.

Sa il luam pe Traian Basescu de exemplu ca il facusem mai devreme partas. El este implicat direct in sensul ca DNA i-a atacat toata familia. I-a pus practic toate nemurile cu botul pe labe. Sigur ca el acuma ataca toate institutii astea sau mai exact spus imediat cum are ocazia incearca sa le dea alora la gioale.

El le da la gioale din ce calitate? Din calitate de membru de partid intr-un partid care este in coada Parlamentului. Deci el nu mai reprezinta nicio autoritate. In calitate de senator, atentie acum in Senat, stie si nea Traian, gasesti aproape orice”, a afirmat Radu Banciu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: