Basescu se amuza pe seama PSD: „Fostul PDL poate fi mandru. A furnizat PSD-ului 2 oameni care stiu cum se distruge un partid din interior”

politica

Traian Basescu ironizeaza scandalul din PSD si tine sa aduca aminte ca Darrius Valcov si Liviu Dragnea, cei care au pus la cale schimbarea guvernului, provin din fostul PDL.

„Fostul PDL poate fi mandru! Dramoleta politica de la PSD are 2 autori. Primul, inculpatul Darius Valcov (fost PDL), care a analizat activitatea ministrilor si a prezentat in CEX raportul de ineficienta al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, in frunte cu Premierul Grindeanu.

Fostul PDL poate fi mandru, a furnizat PSD-ului 2 oameni care stiu cum se distruge un partid din interior.

PS. Darius Valcov si Liviu Dragnea sunt doi politicieni care isi fac iluzii desarte ca, fiind obedienti sistemului, vor scapa de problemele juridice pe care le au”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Raportul de evaluare al activitatii Guvernului Grindeanu a fost realizat si prezentat in Comitetul Executiv al PSD de catre Darius Vlacov, trimis in judecata de DNA in mai multe dosare penale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: