Basescu spulbera dezinformarile de la Romania TV. I-a prins cu o minciuna atat de mare incat „intrece si Gadea TV”

politica

Traian Basescu ataca Romania TV, postul lui Sebastian Ghita, pe care il acuza ca a reusit sa intreaca in dezinformari chiar si Antena 3.

Iata ce a constatat Basescu:

„Ghita TV ne ofera imagini si explicatii terifiante. Un exemplu de stire: Un cetatean a murit in noaptea de revelion, iar, la inmormantare, calul sau necheaza indelung, dupa care acelasi cal alb isi pune capul pe cosciugul celui care decedase chiar in noaptea de anul nou. Numai ca, in jurul calului si al cortegiului funerar, pomii erau verzi, oamenii care insoteau mortul erau toti in camasa cu maneca scurta si unii isi sterg sudoarea specifica zilelor toride de vara.

Cam asa sunt fabricate si masluite si stirile politice de la Ghita TV. Mai mult, ori de cate ori au nevoie de consolidarea minciunilor apeleaza la experti in propaganda, de altfel plini de ura, precum Abraham sau Bolcas. Surprinzator, in acest caz nu au fost chemati Bolcas si Abraham sa confirme ca, la noi, pomii sunt verzi de revelion si oamenii umbla imbracati in camasi cu maneca scurta. Evident, Ghita TV a reusit sa intreaca in procesul de dezinformare a romanilor chiar si Gadea TV”, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: