news

Bataie intre medici de la Floreasca chiar in sala de operatie. Seful Sectiei Chirurgie si-ar fi atacat doi colegi cu bisturiul

Un medic de la Spitalul Floreasca a depus o plangere potrivit careia ar fi fost agresat de alt medic in sala de operatie, a declarat, luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

„Vineri, la ora 15,00, unul dintre medici a depus o plangere la conducerea spitalului cum ca ar fi fost agresat in timpul operatiei. (…) Sesizarea a fost facuta si verbal. Domnul manager a dispus imediat constituirea unei comisii de ancheta administrativa pentru a verifica daca asa stau lucrurile.

A fost sesizat si medicul de medicina muncii si medicul de sanatate si securitate in munca, Serviciul de Prevenire si Control al Infectiilor asociate practicii medicale. Au fost audiate primele persoane care ar fi fost implicate in acest eveniment. Au continuat audierile si astazi si credem ca in urmatoarele zile se vor finaliza niste concluzii”, a spus Oprita.

Potrivit unor surse medicale, si alti medici din sectia respectiva (Chirurgie generala) au depus o sesizare la mai multe institutii ale statului, sesizare care se refera la acest eveniment, dar in care reclama si „alte lucruri”.

In timpul unei operatii din 6 martie, ”intr-un acces de furie”, seful de sectie Sorin Paun si-a atacat doi colegi, sustin 8 medici primari chirurgi, 2 specialisti in chirurgie si 6 rezidenti, scrie Libertatea. El este acuzat ca si-ar fi intepat colegii cu bisturiul in timpul unei intervetii chirurgicale.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

10 minute ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

10 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

10 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

10 ore ago

Europa, lovita de inundatii majore. Se anunta pagube considerabile

Regiuni din Germania, Belgia, Franta si Olanda au fost afectate sambata de inundatii in urma…

10 ore ago

BBC: trecerea la masinile electrice a ramas fara… curent?

O analiza a BBC constata ca vanzarile de masini electric ear trebui sa creasca, aceasta…

10 ore ago