BBC: „Asa ceva nu s-a mai vazut in tenis”. Ilie Nastase a intrerupt o partida internationala: „Esti urata si proasta” – Video

news

Ilie Nastase a fost evacuat de pe arena din Mamaia dupa ce s-a certat cu arbitrul de scaun si cu supervizorul partidei dintre Cirstea si Konta. Antrenorul echipei de Fed Cup a Romaniei a protestat dupa ce arbitrul meciului a avertizat echipa Romaniei. Ilie Nastase le-ar fi facut ”curve nenorocite” pe Kona si pe Keothavong. Meciul a fost suspendat pentru aproximativ 10 minute.

La iesire, Nastase a injurat-o si pe Eleanor Crooks, corespondentul Press Association Sport Tennis la FED Cup: „Esti urata si proasta”.

Nastase: „Esti urata si proasta, de ce ma filmezi pe mine?

Crooks: „Asta e meseria mea”

Nastase: „Tu n-ai nicio meserie, esti o proasta!”

Nastase a devenit apoi violent, lovind microfoanele cu mane si a fost oprit cu greu sa nu o bata pe jurnalista britanica. „Voi englezii credeti ca puteti sa faceti orice!”, a mai strigat fostul tenisman.

Meciul a fost intrerupt pentru limbaj ofensator, conform verdictului oficial. Reporterii GSP aflati la arena din Mamaia sustin ca Ilie Nastase a intrebat-o pe arbitra de scaun „What’s your fucking problem?” – „Care dracu’ e problema ta?” si i-a transmis ca „nu ma inveti tu pe mine tenis”.

Incercand sa ia apararea publicului roman, capitanul nejucator al Romaniei a mai spus: „Normal ca vorbesc, nu suntem la opera aici!”.

Mai mult decat atat, acesta le-a adresat injurii Johannei Konta si unei antrenoare britanice, carora li s-a adresat cu apelativul „you fucking bitch” (n.r. „c***a dracului”).

„Probabil suntem considerati o natiune mica, dar nu vom lasa capul plecat”, a fost reactia presedintelui FRT, George Cosac.

Johanna Konta a invins-o pe Sorana Cirstea cu 6-2, 6-3, sambata, la Tenis Club IDU din Mamaia, si a egalat scorul in meciul dintre echipele Romaniei si Marii Britanii, 1-1, in barajul pentru Grupa Mondiala II a Fed Cup.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: