BBC: Premierul Romaniei, acuzat de coruptie. Conduce fostul partid comunist

news

Presa straina a preluat cu rapiditate informatiile despre urmarirea penala a premierului Romaniei. BBC nu uita sa mentioneze ca partisul premierului are radacini in fostul partid comunist.

„Procurorii romani au inceput cercetarile in cazul premierului Victor Ponta, care este suspectat de fals, evaziune fiscala si spalare de bani. DNA a arestat, un ulimele luni, mai multi politicieni binecunoscuti. Fosti ministri, moguli media, judecatori si procurori sunt investigati. Printre acestia se afla si Elena Udrea, fost ministru a turismului si fost candidat prezidential.

Domnul Ponta este in functia de premier din 2012, el conducand Partidul Social Democrat de centru-stanga. Este cel mai mare din Parlament, acesta avand radacini in fostul Partid Comunist”, scrie BBC.

The Guardian anunta ca presedintele Romaniei a cerut demisia premierului, care este acuzat de coruptie, mentionand ca acesta refuza sa demisioneze.

ABC News, din Statele Unite, scrie de asemenea despre acuzatiile de coruptie aduse premierului Romanie, mentionand ca acestea vin dupa ce alti inalti oficiali romani au fost condamnati, precum Liviu Dragnea si Adrian Nastase, „mentorul” lui Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: