Becali ne scapa de griji: „Gazduiesc eu 1.000 de imigranti cu masa si casa”

news

Gigi Becali vrea sa ia in grija 1.000 de refugiati. Becali spune ca a discutat deja cu un ministru despre acest subiect si ca are pregatite deja locurile de cazare, informeaza Romania TV.

Cunoscut drept un mare filantrop, Gigi Becali a gasit solutia pentru 1.000 de refugiati, chiar cu o zi inainte ca ministrul de Interne si vicepremierul Gabriel Oprea sa meraga la consiliul JAI si sa discute punctul de vedere al Romaniei, in ceea ce priveste aceasta situatie a migrantilor.

Citeste si Ponta: Cei care cer solidaritate privind refugiatii sunt aceiasi care spun ca nu suntem buni de Schengen

Gigi Becali spune ca are capacitatea de a caza in Berceni 1.000 de refugiati, de a le oferi si hrana. Latifundiarul are insa o conditie clara in acest sens: autoritatile romane sa se ocupe de paza acestor oameni.

„Ceea ce pot eu sa fac, daca Guvernul se inhama… sa ajut tara mea, am posibilitatea sa intretin 1.000 de imigranti. Dupa ce se hotaraste, am si vorbit cu un ministru din Guvern, dar nu-i spun numele. Am spus: dupa ce va hotarati cate persoane luati, eu pot sa gazduiesc 1.000 cu masa si cu casa. In Berceni. Atat pot eu, bineinteles ca trebuie luat legatura cu autoritatile care sa-i supravegheze, ca nu ii pazesc eu. Adica m-am gandit ca e mai bine sa fie toti la un loc”, a declarat, pentru Romania TV Gigi Becali.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: