Bilant Colectiv: 55 de morti. Loredana n-a mai avut forta sa lupte pentru viata

news

La doua saptamani de la tragedia din Clubul Colectiv, bilantul negru ajunge la 55 de decese. O tanara care fusese transferata zilele trecute la un spital din Germania nu a mai putut fi salavata de medici.

Loredana Daraescu aflata in stare grava la BG Clinic Ludwigshafen, din Germania, n-a mai putut lupta pentru viata ei. Medicii germani au transmis Ministerului Sanatatii ca nu reusit sa o salveze, tanara pierzandu-si viata in aceasta dimineata.

„Loredana ne-a oferit mereu sprijin noua, prietenilor ei. Era persoana care zambea mereu, persoana care avea mereu o vorba buna pentru oricine avea nevoie de ea, persoana cu cel mai molipsitor ras pe care o cunoastem. Din pacate incendiul de la Colectiv o pune la grea incercare. Este in acest moment internata in stare grava la BG Clinic Ludwigshafen – Germania. Acum cand are nevoie de noi, vrem sa ii oferim tot sprijinul, asa cum a facut-o si ea pentru noi de fiecare data cand a avut ocazia. Ne vrem prietena inapoi, vrem sa ii punem din nou zambetul care ne-a cucerit pe buze!”, scrie pe pagina de Facebook pe care prietenii Loredanei au deschis-o imediat dupa tragedie in speranta ca vor reusi sa adune bani pentru salvarea tinerei.

In prezent sunt 28 de persoane internate in stare grava in spitalele din strainatate. In unitatile medicale din Bucuresti sunt internate 62 de persoane, dintre care 14 in stare critica. Medicii au dat si vesti bune. Astazi, o tanara a fost externata, iar multi dintre cei care erau in stare grava au dat semne de ameliorare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: