Bilantul negru a ajuns la 57. Ea era Ana Albu, venise la Colectiv sa-si sarbatoreasca ziua de nastere

news

O alta tanara ranita in incendiul din clubul Colectiv a murit, joi, la Spitalul de Arsi din Capitala, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 57. Ana Albu locuia in Marea Britanie si venise in Romania pentru a-si serba ziua de nastere, ea mergand, impreuna cu fratele sau, sa sarbatoreasca in clubul Colectiv.

Ana Albu implinea atunci 3o de ani. Ea a fost grav ranita in incendiul din Colectiv, iar prietenii ei, care ii spuneau Elsa, au trimis o petitie premierului britanic, David Cameron, pentru ca ea sa fie transferata in Marea Britanie, tara in care locuia de 11 ani.

Petitia, semnata de prietenii ei din Marea Britanie, a fost intitulata „Aduceti-o pe Elsa acasa!”.

„Va rog semnati petitia si dati share pentru a o semna cat mai multi! Este sansa Elsei Albu de a pleca in Anglia fiindca atunci cand s-au facut primele plecari ea nu era transferabila fiind intr-o stare critica, iar acum se pare ca costurile sunt prea mari pentru a o transfera. Orice semnatura conteaza!”, au scris amicii ei, care considerau ca in Anglia ar avea mai multe sanse.

Ei aminteau ca Elsa era rezident in Marea Britanie de 11 ani, perioada in care a platit taxe statului, si sustineau ca sistemul de asigurari britanic ar trebui sa-i acorde ajutorul.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Adrian Stanculea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca joi a decedat o pacienta care fusese transferata de la Spitalul „Sfantul Ioan”. Tanara a fost internata in 30 octombrie, dupa incendiul din clubul Colectiv, la Spitalul „Sfantul Ioan”, in stare grava, cu arsuri pe corp si arsuri de cai respiratorii.

In urma incendiului din clubul Colectiv au decedat la fata locului 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 20 de zile de la tragedie au decedat alte 30 de persoane, numarul victimelor ajungand, joi, la 57.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: