externe

Bilantul zilei in Italia. Numarul deceselor se mentine foarte ridicat

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns marti la 12.428, cu 837 noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila si citate de Reuters.

De asemenea, numarul cazurilor noi de infectare a crescut in ultima zi cu 4.053‬ (un numar aproape egal cu cel de luni – 4.050), indicand o tendinta de incetinire a aparitiei de noi cazuri in peninsula.

Numarul total al cazurilor de Covid-19 confirmate in Italia a ajuns astfel marti la 105.792 (fata de 101.739 cu o zi in urma).

Dintre toti cei initial infectati la nivel national, 15.729 s-au recuperat complet in urma bolii. In acelasi timp insa, numarul celor aflati in stare grava a crescut in ultima zi, 4.023 de pacienti fiind la terapie intensiva.

Italia are de departe cel mai mare numar de morti din intreaga lume, contabilizand aproape o treime din numarul deceselor la nivel global.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

3 ore ago

Agramatisme la varful PSD: „Spun si eu la multi ani tuturor celor care poarta numele de… florii astazi si toate florile din aceasta tara si din Bucuresti”

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, s-a chinuit din rasputeri, duminica, sa le faca o…

21 de minute ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

3 ore ago