Blestemul lui Berbeceanu la adresa complicilor lui Dragnea: „Rusinea atitudinii voastre de acum va va urmari pretutindeni! Pe voi si pe ai vostri! „

politica

Traian Berbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, ii condamna pe deputatii care au votat ieri, in plenul Parlamentului, modificarile controversate la Codul penal. El ii acuza pe acestia ca „au protejat un infractor” si le-a reprosat ca au transformat „condamnarea penala, abuzul si neglijenta in serviciu in virtuti de stat”.

„Voi, toti cei din spatele lui, veti ramane in istoria acestei tari ca fiind gasca care a aparat un infractor dovedit, care si-a dorit reinstaurarea dictaturii dupa 30 de ani de libertate! Veti fi pastrati in memoria colectiva a romanilor ca fiind cei care au protejat un infractor las condamnat inca o data, ca fiind cei care au preferat sa discrediteze si sa distruga un intreg sitem judiciar, in loc sa-i permita sa stabileasca definitiv daca infractorul, o data dovedit, este vinovat sau nu pentru a doua oara!

Ne vom aminti mereu de voi, ca fiind cei care au hotarat ca tara sa fie condusa de infractori, ca fiind cei care au transformat condamnarea penala, abuzul si neglijenta in serviciu in virtuti de stat!

Copiii nostri vor invata ca ati dat foc tarii, doar pentru a va salva pielea si a va pune la adapost averile! Ale voastre si ale infractorului dovedit! Rusinea atitudinii voastre de acum va va urmari pretutindeni! Pe voi si pe ai vostri! Dumnezeu o sa-i dea fiecaruia dupa fapte! Aici, pe pamant! Amin!”, a scris Berbeceanu.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: