politica

Bode se lauda ca a batut PSD-ul la numarul de candidati: „Avem cu 113 mai multi candidati la primarii fata de PSD”

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat vineri, la Pitesti, ca pentru prima data in istoria partidului liberalii au cei mai multi candidati la alegerile locale, reusind sa depuna candidaturi in peste 91% dintre unitatile administrativ-teritoriale si sa aiba cu 113 mai multi candidati la primarii fata de PSD.

Lucian Bode a sustinut ca pentru alegerile din 9 iunie, „premisele sunt foarte bune” si PNL are candidati in 2.885 de unitati administrativ-teritoriale.

„Ma astept ca rezultatul la urne din 9 iunie sa confirme viziunea propusa de noi si increderea pe care ne-o acorda cetatenii atat pe plan local, cat si la nivel national. Vreau sa va spun ca premisele sunt foarte, foarte bune. Pentru prima data in istoria Partidului National Liberal avem cei mai multi candidati, avem candidati la alegerile locale in 2.885 de UAT-uri, avem candidati la functia de primar in 2.665 de primarii, cu 113 primarii mai mult decat PSD. PSD a reusit sa depuna candidati in sub 90% din UAT-urile din Romania, noi in peste 91%, AUR in sub 50% iar Alianta Dreapta Unita in sub 25% din localitatile din Romania. Cum isi poate imagina cineva ca poate lua voturi in 75% din unitatile administrativ-teritoriale din Romania in conditiile in care ei nu si-au desemnat candidati?”, a spus Lucian Bode, citat de news.ro.

Secretarul general al PNL a mentionat ca 1.072 de primari liberali candideaza pentru a-si reinnoi mandatele si a afirmat ca partidul poate castiga alegerile locale.

„Avem 1.072 de candidati la functia de primar care candideaza pentru a-si reinnoi mandatul si vreau sa le multumesc ca intre cei 1.072 de primari sunt si cei 17 primari liberali de aici, din Arges, care nu au cedat santajului si poate ca pe moment le-ar fi fost mai bine, dar au ramas alaturi de noi si le multumesc inca o data si sunt convins ca fiecare in parte isi va reinnoi mandatul pe 9 iunie.

Asadar, cu aceste premise, o mobilizare foarte, foarte buna, o organizare foarte buna, cu disciplina, asa cum am vazut ca sunteti astazi aici, bine organizati si disciplinati, sunt convins ca Partidul National Liberal, pe 9 iunie poate castiga alegerile locale in Romania. Dragii mei, nu trebuie sa ne oprim pe 9 iunie, avem de castigat alegerile prezidentiale cu candidatul nostru, presedintele Partidului National Liberal, domnul Nicolae Ciuca. Si mai avem de facut un lucru: trebuie sa dam viitoarea guvernare dupa alegerile generale, cu Partidul National Liberal in guvern, o voce importanta in guvern cel putin pentru urmatorii patru ani de zile”, a subliniat Bode.

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, secretarul general al partidului, Lucian Bode, ministri si parlamentari liberali au participat vineri, la Pitesti, la lansarea candidatilor PNL din judetul Arges la alegerile din 9 iunie.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

DNA l-a prins pe seful IPJ Cluj ca si-a folosit nevasta pentru a scapa de o amenda de circulatie. Politistii de la rutiera sunt si ei anchetati

Surse judiciare au prezentat detalii pentru aktual24.ro in legatura cu cazul chestorului Mihai Rus, seful…

35 de secunde ago

Danemarca vrea sa ridice bariere in calea „flotei fantoma” de petroliere rusesti care trec prin stramtorile daneze spre Marea Baltica. Anuntul guvernului de la Copenhaga

Danemarca ia in considerare modalitati de a limita trecerea vechilor petroliere care transporta petrol rusesc…

51 de minute ago

Noua super-drona maritima a Ucrainei, poate sa transporte 150 kg de explozibili si este dotata cu sistemul Starlink

Noua drona maritima ucraineana Stalker 5.0, care poate atinge o viteza de peste 75 km/h,…

O oră ago

Inca un accident de tren in India, un tren de marfa s-a ciocnit cu unul de pasageri. Cel putin 8 morti, zeci de raniti – Video

Cel putin opt persoane au fost ucise si zeci de alte persoane au fost ranite…

O oră ago

Cum au salvat americanii un echipaj al unei nave grecesti atacata de rebelii Houthi. Un elicopter militar i-a transportat pe USS Philippine – Video

Comandamentul Central al Fortelor Navale ale SUA (NAV) a anuntat ca a salvat echipajul cargoului…

25 de minute ago