politica

Giurgiu: Sute de pesedisti la un mars de sustinere a unui primar extrem de bogat. Fiul acestuia este la inchisoare – Video

Imagini virale cu un mars al sustinatorilor primarului PSD din Mihailesti, judetul Giurgiu. Sute de oameni imbracati in rosu au defilat pe strazile localitatii.

Pesedistii au marsaluit pentru a-l sustine pe primarul in functie, Mihai Dobre (PSD). Acesta conduce Mihailestiul de peste 20 de ani.

„Fiul sau este in puscarie, orasul arata ca acum 20 de ani, strazile sunt pline de gropi si i-a facut lui fi-su o vila pe malul lacului in stilul primarului Vlad Oprea de la Sinaia. Lista e lunga… Doar la o simpla cautare pe google gasiti mai multe din pataniile acestui om… Penibil”, a notat un locanic pe forumul Reddit Romania.

Dobre a revenit in PSD la sfarsitul anului trecut, in noiembrie 2023, dupa ce a trecut pe la PNL timp de patru ani.

”Este un primar pe care mi l-am dorit mult in echipa noastra, este un mare castig din toate punctele de vedere, atat politic cat si administrativ. Eu mi-am propus sa ma folosesc de experienta politica a domnului primar in proiectele pe care urmeaza sa le realizam. PSD inseamna prezent si viitor si este singurul partid care face lucruri bune pentru oameni!”, a declarat atunci deputatul Marian Mina, presedintele PSD Giurgiu.

Mina este finul de cununie al celebrului baron Niculae Badalau.

Ionut Dobre, fiul primarului de la Mihailesti, a fost condamnat in noiembrie 2023 de catre Curtea de Apel Bucuresti la o „pedeapsa de 4 ani si 8 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala (5 acte materiale in perioada 01 martie 2014 – 19 septembrie 2016)”.

Totodata, instanta a dispus si mentinerea de „sechestru asigurator instituit prin ordonanta nr. 533/P/2013 din data de 11.04.2019 asupra bunurilor imobile apartinand inculpatului Dobre Ionut, pana la concurenta sumei de 437.775,25 lei, la care se vor adauga sumele reprezentand obligatiile fiscale accesorii datorate raportat la acest prejudiciu, in conditiile Codului de procedura fiscala, dar si suma constand in obligatiile fiscale accesorii datorate prin raportare la prejudiciul de 588.773.4 lei, in conditiile Codului de procedura fiscala”.

Mihai Dobre este probabil cel mai bogat din Mihailesti, presa locala scotand in evidenta „opulenta” in care se scalda primarul. Familia acestuia are un domeniu urias si si un parc de autoturisme de lux: BMW X6 (fiul), Audi A8 (Mihai Dobre), BMW X6 (nora).

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

DNA l-a prins pe seful IPJ Cluj ca si-a folosit nevasta pentru a scapa de o amenda de circulatie. Politistii de la rutiera sunt si ei anchetati

Surse judiciare au prezentat detalii pentru aktual24.ro in legatura cu cazul chestorului Mihai Rus, seful…

O oră ago

Danemarca vrea sa ridice bariere in calea „flotei fantoma” de petroliere rusesti care trec prin stramtorile daneze spre Marea Baltica. Anuntul guvernului de la Copenhaga

Danemarca ia in considerare modalitati de a limita trecerea vechilor petroliere care transporta petrol rusesc…

2 ore ago

Netanyahu a anuntat dizolvarea cabinetului de razboi: „Am luat decizii care nu au fost intotdeauna acceptate de esalonul militar”

Premierul israelian a anuntat dizolvarea cabinetului de razboi care a fost infiintat in regim de…

50 de minute ago

Noua super-drona maritima a Ucrainei, poate sa transporte 150 kg de explozibili si este dotata cu sistemul Starlink

Noua drona maritima ucraineana Stalker 5.0, care poate atinge o viteza de peste 75 km/h,…

3 ore ago