Bodyguarzii lui Dragnea, contract de un milion de euro cu Loteria Romana. In plina epidemie de coronavirus

news

Firma de bodyguarzi care a fost alaturi de Liviu Dragnea in timp ce se deplasa la procesul de la ICCJ, in aprilie 2019, a castigat un contract de un milion de euro cu Loteria Romana.

„Loteria Romana a cumparat servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei de la firma care l-a escortat Dragnea in data de 15 aprilie 2019 pana in curtea Inaltei Curti de Casatie si Justitie. 1 milion EURO a primit in data de 1 aprilie 2020 firma S.C. ROMANIAN SECURITY SYSTEMS S.R.L. de la Loteria Romana”, anunta „Banii nostri”.

Un bodyguard angajat la Romanian Security Systems si un presupus actionar din umbra al companiei au fost fotografiati alaturi de Liviu Dragnea in aprilie 2019, cand acesta avea termen la ICCJ.

Libertatea a documentat acest caz in detaliu.

„Barbatul inalt, roscat si masiv l-a asteptat pe presedintele PSD inca de dinainte sa apara la Inalta Curte. Postat pe un trotuar, acesta si-a facut loc in multimea pro-Dragnea si, la sosirea personajului principal, si-a facut loc pana in spatele acestuia, purtandu-l prin aglomeratia de ziaristi, microfoane si oameni de ordine.

Acelasi barbat a fost surprins, cateva zile mai tarziu, la sediul firmei Romanian Security Systems din Pipera. Imbracat, de data aceasta, in camasa alba cu insemnele companiei de securitate, vizibila si pe sub geaca purtata pe 15 aprilie!”, scria Libertatea.

Intr-un alt articol, Libertatea a scris despre dosarul pierdut al celui care a coordonat oamenii de ordine la sosirea lui Dragnea la iesiri publice.

„Dan Alistar (centru) i-a tinut spatele fostului sef al PSD. Destul de dubios pentru o persoana care fusese implicata intr-un dosar in care procurorii acuzau: 3.000.000 de euro prejudiciu din achizitii fictive intre firma Alistar Security si firme- fantoma; 10.000.000 de euro inscrise pe facturile iesite din firmele-fantoma. Mai mult, inainte de arestarea lui Alistar, eliberat dupa doua luni, politistii au facut perchezitii domiciliare-record, la 75 de locatii din 8 judete!

Desi nu apare in numele firmei care a preluat intreaga logistica si o mare parte din oamenii Alistar Security, RSS (Romanian Security Systems), acesta conduce, de facto, firma. Si in aprilie, conducea, din multimea sustinatorilor pro-Dragnea, oamenii de securitate sub acoperire care l-au condus pe fostul presedinte al Camerei Deputatilor pana in curtea ICCJ!”, scria Libertatea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: