Bogdan Chirieac a calcat pe bec, a iscat scandal intre sefii lui din PSD. Firea, panicata, neaga tot: „Este o stire falsa, fake news”

politica

Un articol publicat pe site-ul lui Bigdan Chirieac, DC News, a iscat un mare scandal in PSD. DC News a scris ca o grupare din PSD intentioneaza sa il debarce la congres pe Dragnea si sa o instaleze pe Ecaterina Andronescu in locul acestuia.

De asemenea, DC News a mai scris ca aceeasi grupare intentioneaza sa o promoveze pe Gabriela Firea drept candidat la Presedintie. Panicata ca l-a suparat pe Dragnea, Firea a intrat in direct la Antena 3 pentru a nega aceste informatii.

”Nu ma ocup cu asa ceva, nici in timpul programului si nici in weekend. Chiar nu-mi mai ramane timp sa fac astfel de jocuri, dupa activitatea de la Primaria Capitalei.

Eu am aflat acum ca am facut cuplu cu doamna Ecaterina Andronescu ca sa-l debarcam pe domnul Dragnea. Nu ma preocupa sa fac cupluri, sa fac jocuri in interiorul acestui partid. Eu am aderat la acest partid, am castigat functia de senator, am castigat functia de primar general si nu ma preocupa sa fac jocuri tenebroase in interiorul PSD.

Nu cred ca sunt atat de timida incat sa fiu nevoita sa-mi exprim dorintele in informatii pe surse. Daca am ceva de spus, o spun direct presedintelui partidului si colegilor mei, nu am nevoie de jocuri sa distribui informatii pe surse. Imi pare rau, este pur si simplu despre o stire falsa, despre un fake news”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Firea a mentionat ca va candida la congresul PSD pentru o functie de presedinte.

”Pentru Congres, avand in vedere ca sunt vicepresedinte al PSD intentionez sa candidez tot la o functie de vicepresedinte, nu din alt motiv, ci pentru a duce problemele Capitalei in sedintele conducerii PSD”, a mai spus Firea.

Citeste si: „E furtuna in teritoriu”. Rascoala de amploare in PSD, se urmareste debarcarea lui Dragnea pentru ca a facut blat cu statul paralel. Cine vrea sa ii ia locul

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: