Bogdan Chirieac s-a speriat de Kovesi la Ambasada Frantei. S-a intors cu spatele, disperat sa nu il vada – Video

news

Imagini amuzante surprinse de Mediafax in timpul receptiei organizate de Ambasada Frantei cu ocazia Zilei Nationale. Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac a dat nas in nas cu Laura Codruta Kovesi, moment in care s-a speriat si s-a intors cu spatele.

Chirieac se plimba singur printre invitati cand la un moment dat s-a trezit la un pas de fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, inamicul numarul 1 al postului Antena 3. Speriat, Chirieac s-a intors cu spatele la Kovesi, uitandu-se in zare ca si cum ar fi cautat pe cineva.

La ceremonia de la Ambasada Frantei au mai participat, printre altii, ambasadorul SUA la Bucuresti Hans Klemm, secretarul general al Guvernului Toni Grebla, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) Raed Arafat, presedintele PNL Ludovic Orban, presedintele USR Dan Barna, dar si fostul premier al Romaniei Adrian Nastase.

Ambasada Frantei a organizat, vineri, o receptie la sediul institutiei, pentru a celebra Ziua Nationala.

Prezenta lui Kovesi la ambasada vine in ziua in care candidatul Frantei la functia de procurorul sef al Parchetului European s-a retras din cursa, lasand-o pe Kovesi favorita pentru aceast post.

Mai mult despre: ,


Comentarii: