news

BREAKING A murit Leo Iorga, solist al trupei Compact

Trupa Compact B anunta ca Leo Iorga a decedat. Acesta suferea de cancer. Leo Iorga avea 54 de ani.

„Acum 5 minute, colegul nostru de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna… DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, este anuntul postat pe Facebook.

In luna februarie a acestui an, familia artistului a inceput o campanie de strangere de fonduri, pentru a-l ajuta pe Leo sa continue tratamentul la o clinica din Hamburg. Leo Iorga s-a luptat opt ani cu cancerul, iar boala a recidivat. Artistul avea nevoie de tratament la o clinica din Hamburg.

In 2011, Leo Iorga a fost supus unei operatii de extirpare a unei tumori la plamani. Boala a recidivat insa, iar cantaretul a avut metastaze la nivelul capului, la glandele suprarenale si la plamani. Leo Iorga a suferit mai multe interventii chirurgicale de-a lungul timpului, insa tratamentul de care avea nevoie  costa cel putin 70.000 de euro.

„Prin cantecele sale, Leo ti-a fost alaturi in momente importante si inca iti este in amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «Dupa ani si ani» se reintoarce in atentia ta pentru a-ti cere sa-i fii si tu alaturi de data aceasta. Leo Iorga se lupta cu cancerul de 8 ani si cateodata castiga si urca pe scena, iar cateodata, adversarul devine atat de puternic incat doar impreuna cu voi il poate invinge din nou. Acum e una din acele dati in care trebuie sa luptam impreuna”, se arata in anuntul publicat de familie pe pagina de Facebook a cantaretului.

„Acum ne aflam intr-un alt impas, deoarece metastazele de la unicul plaman au crescut considerabil, terapia recomandata de medicii din tara si din strainatate presupune o interventie speciala, Cyberknife, stereotaxie si alte proceduri. In Romania nu exista Cyberknife insa o clinica din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o luna la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg)”, mai transmitea familia lui Leo Iorga.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bataie generala in Seica Mare (Sibiu), a fost nevoie de interventia mascatilor. Trei barbati au ajuns la spital

Trei barbati cu varste de 17, 19 si 35 de ani au ajuns la spital…

10 minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

40 de minute ago

Blue Origin, a lui Jaff Bezos, a trimis sase turisti in spatiu. 10 minute de zbor, dupa doi ani de pauza

Sase turisti "spatiali" au ajuns, pentru scurt timp, in spatiu la bordul rachetei New Shepard,…

O oră ago

Primar PSD din Gorj, dupa ce a lovit o femeie cu masina si a fugit: „Eu sunt bine”. Primarul este fan al Moscovei

Primarul comunei gorjene Stejari, Robert Paiusi, este cercetat de politisti dupa ce, duminica, a acrosat…

2 ore ago