news

Bucuresti, oras mortal. O macara s-a prabusit peste o masina cu patru oameni inauntru

Bratul unei macarale s-a prabusit, sambata dimineata, peste un autoturism in care se aflau 4 persoane, in strada Matei Millo, in zona Universitate, la fata locului fiind trimise echipaje de politie si pompieri.

„In Strada Matei Millo, bratul unei macarale s-a prabusit peste un autoturism. La fata locului actioneaza echipe de pompieri si s-a trimis in sprijin Detasamentul Special de Salvatori. Dupa evaluarea situatiei, rezulta ca sunt in total 4 victime constiente, din care una incarcerata”, precizeaza ISU Bucuresti.

„In acest moment, din informatiile pe care le avem, rezulta ca in autoturism erau 4 persoane, patru barbati. Trei dintre aceste persoane au iesit dupa momentul impactului, cea de-a patra persoana a ramas blocata in autoturism incarcerata, este in stare de inconstienta in acest moment. I s-a acordat primul ajutor, este intubat de catre un medic si se incearca extragerea lui din autoturism fara sa i se agraveze functiile vitale. La fata locului actioneaza un detasament special de salvatori, dar si alte surse medicale”, a declarat, pentru Agerpres, Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Germania: Inca deputat AfD a fost prins ca are legaturi cu retele pro-ruse. El este anchetat pentru spalare de bani

Procuratura din Munchen a anuntat joi ca investigheaza activitatile de spalare de bani ale unui…

37 de minute ago

Fara precedent. Pompierii francezi s-au unit si declanseaza greva: „Trebuie sa ne ocupam si de scutere cazute pe strada, agresiuni, betii pe drumuri publice”

Pentru prima data, cele noua sindicate care ii reprezinta pe pompierii francezi isi unesc fortele…

2 ore ago

Simion (AUR) ameninta dupa atentatul din Slovacia: „Nu m-ar mira daca aceste gesturi extreme o sa fie copiate inclusiv la noi in tara”

Liderul AUR, George Simion, sustine intr-o postare pe blogul lui ca atentatul impotriva premierului slovac…

4 ore ago

Facebook si Instagram sunt vizate de inca doua investigatii in baza Legii UE privind serviciile digitale: „Dorim sa protejam sanatatea mentala si fizica a tinerilor”

Facebook si Instagram fac obiectul a inca doua investigatii in temeiul Legii privind serviciile digitale…

2 ore ago