news

BREAKING A murit pesedistul Alexandru Sassu, fost director al TVR si fost ministru

Alexandru Sassu a murit sambata la spital in urma unui infarct. Acesta ar fi avut afectiuni cardiace, a anuntat Antena 3.

”Alexandru Sassu, omul alaturi de care am fost in 1989 la Baricada de la Universitate, a murit azi dimineata, la numai 66 de ani. Fost vicepresedinte al PD si mai apoi membru PSD, Sasha a fost un om care a spus mereu lucrurilor pe nume. Si pentru aceasta calitate l-am apreciat. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!” a scris Zara Ovidiu, pe Facebook.

Sassu a fost decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

In 2007, Sassu a fost validat de camerele reunite ale Parlamentului pentru functia de membru in Consiliul de Administratie si Director General (interimar) si apoi incepand cu data de 2 septembrie 2007, a fost confirmat oficial in functia de Presedinte-Director General al companiei publice de televiziune, SRTV (Televiziunea Romana).

In 2010, dupa ce a plecat din functia de Presedinte-Director General al SRTV, a condus mai multe companii private de media si s-a remarcat ca analist politic.

In iunie 2018, Sassu a revenit la TVR in calitate de producator si consilier al presedintei de atunci Doina Gradea. In 2020, paraseste din nou TVR.

Alexandru Sassu s-a nascut pe 26 octombrie 1955.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Un barbat din Statele Unite si-a pierdut aligatorul care il ajuta de zece ani sa infrunte depresia si face un apel emotionant la gasirea lui – VIDEO

Un barbat din Pennsylvania, care atribuie unui aligator pe nume Wally faptul ca l-a ajutat…

6 minute ago

George Simion ii injura si ii ameninta pe „tradatorii” care au parasit partidul AUR in ultimele zile: „Venim dupa voi!” – VIDEO

Intr-un videoclip postat pe canalul sau favorit de comunicare, reteaua sociala chinezeasca TikTok, liderul AUR,…

35 de minute ago

Indemn socant al lui Lukasenko catre sportivii care vor participa la Olimpiada de la Paris: „Spargeti-le fata, aratati-le ca sunteti adevarati belarusi”

In timpul unei conversatii cu jurnalistii desfasurata ieri, cu prilejul sarbatoririi zilei de 1 Mai,…

O oră ago

Doi barbati din Iasi au primit o noua sansa la viata, gratie rinichilor prelevati pentru transplant de la Sofia si transportati cu un avion SMURD

Avionul SMURD Bombardier Learjet 75 nr. 1123 a incheiat, miercuri seara, o misiune care a…

2 ore ago

Un sofer iresponsabil a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita si a ramas blocat in mijlocul acestuia, fiind salvat de pompieri

Situatie uluitoare in Bistrita-Nasaud. Un sofer a incercat sa traverseze cu masina raul Bistrita, dar…

2 ore ago