BREAKING Ciolacu ia in calcul sa depuna motiune de cenzura saptamana viitoare. Vrea sa coopteze si USR

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca ia in calcul sa depuna o motiune de cenzura, saptamana viitoare, daca luni vine premierul Orban cu angajarea raspunderii pe Legea bugetului.

„Nu poti sa-ti asumi raspunderea pe buget, este o linie rosie pe care au depasit-o. In calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, voi face sesizare la CCR. (…) E un lucru total nedemocratic si iresponsabil sa vii cu asumare pe buget. Este iresponsabil sa vii cu sase asumari in nici doua luni. Cel mai vocal este domnul Orban de la USR, care spune ca este total nedemocratic sa vii cu asumare de buget. Il astept pe domnul Barna sa stau de vorba cu dansul, daca doreste sa participe la o motiune de cenzura impotriva domnului Orban. Este cel mai important instrument la indemana Opozitiei”, a declarat Ciolacu intr-un interviu la DC News.

Ciolacu a mai spus ca daca guvernul isi asuma rapsunderea pe alegeri locale in doua tururi, atunci cu siguranta va fi depusa motiunea de cenzura: „Este o decizie luata, atat de mine cat si de dimnul Kelemen Hunor de la UDMR. In acest demers avem si un partenener”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: