BREAKING Fiul Sorinei Pintea il acuza pe „Genunche” ca a incasat o parte din spagile destinate mamei sale. Senatorul PSD este ruda cu fiul denuntatorului

politica

Fiul fostului ministru al Sanatatii, Ionut Pintea, anunta ca o parte din banii care urmau sa ajunga la mama sa ca spaga au fost incasati de senatorul PSD Liviu Marian Pop.

”Dimineata am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop si m-a rugat sa ma intalnesc urgent cu cineva. M-am inregistrat inainte sa ma intalnesc, deoarece nu stiam cu cine urma sa ma intalnesc (…). Am ajuns la Pizzeria M, in Baia Mare, unde dupa vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de inaltime cu parul grizonant, mi-a zis ca urmeaza sa se intalneasca cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. Dupa alte 15 minute a venit la mine si mi-a zis ca are niste informatii care o pot ajuta pe mama. Zice: ‘Stii, ca de fapt eu n-am mai spus despre ceilalti bani’. ‘Stati un pic, cum adica ceilalti bani?’. Mi-a zis ca a fost vorba de patru plati, patru transe de bani, pe care el i-a facut catre Liviu Marian Pop. Odata 40.000 de euro anul trecut si odata cate 5000 de euro, tot catre Liviu Marian Pop, bani care am inteles ca urmau sa ajunga la mama mea (…) Am ramas socat cand mi-a spus ca el este Mihai Costea, denuntatorul”, a declarat Ionut Pintea intr-o inregistrare postata pe Facebook.

Ionut Pintea a relatat apoi ce i-a spus denuntatorul: ”Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat, dar n-am avut ce sa fac pentru ca mie mi-au facut flagrant la Bucuresti. Eu am fost firma subcontractoare si proprietarul firmei din Bucuresti mi-a facut flagrant in momentul in care eu luam bani. Si l-am intrebat de ce lua banii aia? Si mi-a spus ca: Pai, trebuia sa ii dau mai departe. Nu mi-a spus cui. Dar dupa flagrant am fost cablat, am fost urmarit, am fost interceptat si n-am putut sa anunt pe nimeni in legatura cu ceea ce mi s-a intamplat si sa previn pe cineva. Si in momentul ala m-am speriat putin, deoarece o intalnire cu denuntatorul in a doua zi dupa flagrant clar nu este benefica pentru nimeni si poate avea urmari destul de grave. Asa ca am ales sa plec de-acolo. Si asta este marturia mea pe care o dau acum. Cred in Justitie ca lucrurile se vor reglementa, pentru ca mama mea a muncit mult prea mult, este bolnava si nu merita nimic din toate astea”, a mai declarat Ionut Pintea.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a negat vehement acuzatiile la Antena 3.

„Exclus acest lucru. Eu l-am contactat pe Ionut pentru ca o cunostinta vrea sa se intalneasca cu cineva din familie. E o cunostinta de-a doamnei, care m-a rugat sa se intalneasca cu fiul ei. Nu am nicio cunostinta de bani, de sume. Nu am nicio legatura cu acest caz”, a spus Pop.

„Niciodata in viata mea nu am avut discutii despre bani cu Sorina Pintea. Nu am vorbit cu nimeni acest subeict, niciodata in viata mea. Daca cineva incerca sa aduca in subiect, asa tangential, si cand eram ministru, ii trimiteam la plimbare. Nu am discutat asemenea subiecte cu Sorina sau cu altcineva. Poate se vrea sa se ajunga la mine. Posibil. Nu, pentru ca cine ma cunoaste stie ca nu ma ocup cu prostii din astea. Am vorbit cu Ionut dimineata si atat. Habar nu am. Mi-e si groaza sa sun”, a mai declarat senatorul PSD.

Liviu Pop a mai spus ca este nasul de cununie al fiului denuntatorului.

„Baiatul lui e finul meu. Sunt o familie extraordinara si sunt socat cand aud ca as fi discutat eu cu domnul Costea. Sunt socat. Nu m-a contactat niciun procuror si niciun politist si niciodata nu am discutat lucruri de genul acesta cu domnul Costea sau cu doamna Pintea”, a mai  declarat Liviu Pop.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: