externe

BREAKING Mii de migranti sunt impinsi de securistii lui Lukasenko sa sparga frontiera cu Polonia: „Suntem pregatiti pentru orice scenariu” – Video

O multime de migranti s-a strans luni la un post de frontiera inchis dintre Polonia si Belarus, arata imaginile video publicate de armata si de paza de frontiera poloneze, transmite AFP, citata de Agerpres.

”Din ce in ce mai multe grupuri de migranti sunt aduse la postul de frontiera Kuznica de catre fortele belaruse”, a transmis pe Twitter Ministerul polonez al Apararii.

Imagini video par sa arate sute de migranti fata in fata cu politisti si militari polonezi dispusi in siruri.

Potrivit ministrului adjunct al apararii, Maciej Wasik, ”mii de migranti” se afla la acest punct de trecere. El a dat asigurari ca ”fortele poloneze sunt pregatite pentru orice scenariu”.

Serviciul de presa al pazei de frontiera a informat ca ”imigranti ilegali se aduna la postul de granita incepand din aceasta dimineata” si ca ”se pregateste o tentativa de a forta frontiera”.

Unii dintre acesti migranti ”au avut pana acum tabara la frontiera” din apropierea satului Bruzgi, indica aceeasi sursa.

Polonia afirma ca intre 3.000 si 4.000 de migranti, majoritatea originari din Orientul Mijlociu, sunt masati de-a lungul frontierei sale, in aceasta criza care opune tarile occidentale, de o parte, si Belarus si aliatul acestuia Rusia, de cealalta parte.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

9 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

9 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago