politica

BREAKING Panica in Parlament, un senator este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, candidat la Primaria Constanta, este suspect de coronavirus, anunta Antena 3. Astazi ar trebui ca Parlamentul sa se reuneasca pentru a vota investirea Guvernului Citu.

Vergil Chitac a fost plecat recent intr-o delegatie cu alte doua persoane care la randul lor sunt suspectate de coronavirus. Este vorba despre o adunare parlamentara NATO care a avut loc saptamana trecuta.

Senatorul a decis sa se autoizoleze la domiciliu dupa ce a vazut la televizor ca la acea adunare ar fi fost prezente doua persoane care erau infectate cu noul coronavirus.

Inainte de a afla ca ar putea avea coronavirus, Chitac s-a declarat increzator in actiunile intreprinse de autoritati.

„Inteleg foarte bine ingrijorarea provocata de coronavirus in tara noastra si peste tot in lume. Am incredere ca masurile de preventie luate de autoritati vor avea efectele pe care ni le dorim cu totii si ca toata aceasta criza va fi depasita in scurt timp. Este foarte important sa ascultam cu atentie indicatiile persoanelor si institutiilor abilitate si sa nu dam crezare informatiilor false si alarmiste care au inceput sa circule in toate mediile. Ne spalam cat mai des pe maini, evitam locurile aglomerate si apelam cu incredere la autoritati daca este cazul. Astfel, ne protejam atat pe noi cat si pe cei apropiati noua”, a transmis Chitac, miercuri.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

3 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

2 ore ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

4 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

4 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

5 ore ago