BREAKING Sondaj INSCOP, Nicusor Dan va castiga alegerile la mare distanta fata de Gabriela Firea. Candidata PSD, zdrobita pur si simplu

politica

Sociologul Sebastian Lazaroiu a dat publicitatii rezultatele unui sondaj INSCOP care arata ca Nicusor Dan va castiga alegerile pentru Primaria Capitalei la mare distanta fata de Gabriela Firea.

Conform rezultatelor sondajului INSCOP, candidatura lui Traian Basescu nu reuseste sa o ajute pe Firea sa se apropie de Nicusor Dan.

Iata rezultatele:

Nicusor Dan – 46%
Gabriela Firea – 38%
Traian Basescu – 8%

Sebastian Lazaroiu a fost consilier al lui Traian Basescu in al doilea mandat de presedinte al acestuia.

Citeste si: Basescu isi va retrage candidatura pe 24 august. Jocurile spectaculoase pentru Primaria Capitalei

Traian Basescu a sustinut, in urma cu o saptamana, ca Firea ar fi pe primul loc intr-un sondaj realizat de CURS. CURS este patronat de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

„Am in fata un sondaj realizat de CURS. A fost facut recent. Reiese ca daca am avea algeri duminica viitoare, cu candidatii PSD, PNL si PMP, eu as obtine 16%, Nicusor Dan 32%, iar Gabriela Firea 42%. Daca am avea un alt candidat, Victor Ponta (Pro Romania), Firea ar obtine 45%, Nicusor Dan 35%, Ponta 6%, iar eu as lua 17%. Daca il scoatem pe Basescu, iar din partea PMP ar merge Eugen Tomac, atunci rezultatele CURS arata asa: Firea 46%, Nicusor Dan 40% iar Tomac 6%. Ce spune acest lucru: ca daca intru eu, obtin cateva procente si de la USR-PLUS-PNL, si de la PSD”, a sustinut Basescu.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: