Categories: politica

BREAKING Vlad Voiculescu anunta ca Violeta Vijulie (PNL) va fi schimbata din functie. Ea ceruse demisia ministrului Sanatatii

Presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, Violeta Vijulie, va fi schimbata din functie, a anuntat luni seara, la Antena 3, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

Intrebat despre solicitarea Violetei Vijulie (PNL) ca ministru al Sanatatii sa redevina Nelu Tataru, Voiculescu a declarat ca Vijulie va fi schimbata din functie.

„Cred ca dansa va fi schimbata din functie. Din cate stiu, institutia pe care o conduce nu va mai fi condusa de aceeasi persoana”, a spus ministrul Sanatatii.

Vijulie a l-a atacat, zilele trecute, pe Vlad Voiculescu dupa ce acesta a avut un schimb de replici taios cu Emil Boc.

„Daca doar ati citit despre disputa dintre Emil Boc si Vlad Voiculescu sigur ati inteles foarte putin pentru ca doar 7% din comunicare este verbala si a fost transcris. Restul de 93% din actul de comunicare e format din 38% paraverbal (tonul vocii, intesitate, ritm, ras, plans) si 55% comunicare nonverbala (postura, miscare, mimica, gestica) si poate schimba radical cei 7% de verbal.

Cand am citit, parea un schimb de replici destul de echilibrat, totusi, primarul Boc se evidentia prin claritate si argumentatie.

Cand am ascultat inregistrarea, m-am ingrozit, pur si simplu, cum ministrul sanatatii ia in deradere procesul de vaccinare, dar si faptul ca a aruncat in OUG prevederea ca banii pentru centre trebuie sa fie asigurati de primari, fara ca asta sa fie legal si fara sa existe posibilitatea ca toti primarii sa poate face asta, chiar cu riscuri mari.

NU a fost niciun ‘atac dur’!

Au fost argumente rationale si profesioniste impotriva unui discurs superficial si ironic cu privire la pandemia care ne omoara rudele si prietenii!

In timp ce Emil Boc vorbeste profesionist si aplicat, Vlad Voiculescu il ia in ras si il intreaba de ce nu-l suna pe prim-ministru.

Dr. Nelu Tataru ar trebui sa revina la minister”, a scris Vijulie pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

9 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

10 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

10 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

10 ore ago