„Bubuitura groaznica” intr-un avion Tarom in care se afla si Rares Bogdan. Realizatorul TV, panicat: „Probleme grave cu un motor. A cedat in aer”

news

Un avion Tarom care venea de la Bruxelles catre Bucuresti a avut o defectiune majora in timpul zborului. La bord se afla si realizatorul Realitatea TV Rares Bogdan care a trecut prin momente terifiante.

Iata relatarea lui Rares Bogdan:

”13 cu noroc! Stiti cum este sa ajungi deasupra plafonului de nori in plina urcare spre 7/8.000 si sa auzi o bubuitura groaznica in burta avionului? Va spun eu…. E groaznic de neplacut. Au trecut mai putin de 10 Min de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore intre Bruxelles si Bucuresti. Apoi un Comandant calm si hotarat care intra peste Sefa de Cabina care avea la randul sau o voce linistita care incerca sa insufle calm pentru a da siguranta celor peste 100 de pasageri ca a luat hotararea sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul Bruxelles de pe care abia plecasem…… intoarce avionul, sa va tineti stranse centurile de siguranta si sa nu intrati in panica….

Gata. Am aterizat!!!!! De data asta cred ca Bunul Dumnezeu s-a gandit ca mai are putina treaba cu mine pe acest pamant. Nu am mai trait asa ceva….. si am zeci si zeci de mii de mile facute in ultimii 15 ani! Masini de pompieri pe pista, stai ca nu e inca totul linistit dar suntem pe PAMANT si asta conteaza.

UpDate: Gata. Probleme grave cu un motor. A cedat in aer. Ne debarca. Revin cu amanunte.
VIATA E FRUMOASA!

UpDate2: Acum pot si glumi, o fi suparata Olguta ca m-am urcat pe „Craiova” ei si a decis sa opreasca zborul”, a scris acesta pe pagina personala de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: