„Bucurestiul astazi este un oras bolnav”. Marcel Vela, fost primar, arata cum a distrus Firea capitala

politica

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a criticat dur, sambata, la Comitetul de Coordonare al PNL Bucuresti, modul in care este condusa capitala de catre Gabriela Firea.

„Intr-un oras cu un trafic infernal, cu o poluare ridicata, cu tot felul de artificii administrative, spun acest lucru si ca primar care are o experienta de 12 ani in administratie, Bucurestiul astazi este un oras bolnav. Impreuna putem sa facem un viitor mai bun pentru generatiile care vin dupa noi”, a declarat Vela.

Gabriela Firea a declarat, in urma cu o luna, ca nu accepta critici de la fosti primari care au condus orase „cu 20-30.000 sau 150.000 de oameni”, ci numai de la primarii din Paris si Londra. Ea facea referire la Marcel Vela (fost primar in Caransebes) si Klaus Iohannis (fost primar al Sibiului).

„Trebuie sa suportati o Opozitie distructiva in Capitala, care nu construieste nimic, nu lasa nimic in urma ci doar inventeaza tot felul de critici, de stiri toxice, de etichete, chiar de porecle. Aceste lucruri nu fac bine bucurestenilor pnetrru ca nu asta inseaman sa ai un Bucuresti modernizat.

(…) Nu doresc sa primesc lectii de la oameni care au condus orase cu 20-30.000 sau 150.000 de oameni pentru ca noi administram un oras cu 4 milioane de locuitori. Primim lectii si exemple doar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localitati care au o suta de strazi. Noi avem peste 5.000 de strazi, ca sa intelegem dimensiunea”, a declarat Gabriela Firea la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti.

Mai mult despre: ,


Comentarii: