Bucurie pentru PSD-istii someri. Ciolacu vrea sa infiinteze o noua companie de stat care sa se ocupe de asigurarile auto: „Este absolut necesar”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat duminica, pe Facebook, ca doreste sa fie infiintata o noua companie de stat care sa se ocupe de RCA.

„Este absolut necesar sa existe o firma romaneasca de stat”, a scris Ciolacu referitor la RCA.

Ciolacu a declarat deja, in urma cu doua zile, ca cei de la CEC si EximBank au obligatia sa creeze parghiile pentru ca statul roman sa poata interveni eficient pentru romani si pentru companiile romanesti.

Reactia acestuia vine dupa ce Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a decis sa retraga autorizatia de functionare in cazul societatii Euroins Romania, constatand indiciile starii de insolventa a companiei.

„In momente dificile, in momente de criza, statul trebuie sa intervina. Trebuie sa reparam ce am gresit in decursul acestor 30 de ani. Am vandut toate firmele de asigurari, iar astazi, cand a doua companie intra in insolventa, cautam solutii si cautam in continuare vinovati. Avem obligatia, au obligatia cei de la CEC, de la EximBank sa creeze parghiile de care au nevoie romanii ca statul roman sa poata interveni eficient pentru romani si pentru companiile romanesti. S-a terminat amatorismul! Trebuie in sfarsit sa nu mai venim in fata romanilor sa gasim motive. Stim cu totii ca au fost crize suprapuse, a fost si pandemie, este si razboi, a fost criza energetica, romanii asteapta de la noi nu explicatii, nu vinovati, romanii asteapta oameni competenti si solutii si sa intervenim rapid”, a spus vineri Ciolacu.

Declaratia a fost facuta de liderul social-democrat la conferinta de alegeri a PSD Arges.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: