Buscu, consilierul lui Dragnea, revine cu noi jigniri. Protestatarii nu sunt patrioti, „practica somajul cu o pasiune care intrece oferta slaba a pietei de munca”

news

Doru Buscu, redactor-sef al publicatiei Catavenicii si consilier de imagine al lui Liviu Dragnea, revine cu un nou articol diversionist la adresa protestatarilor din Piata Victoriei. 

Intr-un editorial publicat saptamana trecuta, Buscu a scris ca protestul Diasporei a fost organizat de SRI. Astazi revine cu o noua diversiune. Protestatarii, cei din „generatia MUIE PSD”, „practica somajul cu o pasiune care intrece oferta slaba a pietei de munca” si nu sunt patrioti.

„Generatia MUIE PSD are virsta medie 30 de ani, traieste pe retelele sociale, isi ia cultura de pe Internet, isi schimba des locul de munca si practica somajul cu o pasiune care intrece oferta slaba a pietei de munca. Barbatii si baietii acestei generatii n-au prea facut armata (abolita in 2006) si mare parte din membrii ei isi proiecteaza viitorul in strainatate. E trist si, desigur, nimeni n-a facut destul pentru a-i face sa se razgindeasca, dar, impreuna cu romanii deja plecati, generatia MUIE PSD isi construieste o patrie aiurea, departe de tara reala, unde alegerile nu-si au rostul caci furia e suficienta, unde perspectiva de a plati taxe in Germania se impleteste cu siguranta ca parintii celor plecati vor trai din pensii platite de cei ramasi.

Civismul si patriotismul se masoara, pina una-alta, prin taxe, prin vot si prin datoria militara. Nu sint cunoscute alte unitati fizice. Daca vin rusii, se va mobiliza diaspora? Vor veni sub arme internautii care n-au vazut instructie decit pe YouTube? Desigur, Scorpionii Rosii, NATO si asa mai departe vor interveni in razboiul de eliberare, dupa un timp. Dar pina atunci, in afara de batrinii rezervisti impozabili, ramasi in tara fiindca au ales sa nu plece, nu e nimeni altcineva pe care sa se poata conta”, a scris Buscu in Catavencii.

Intr-o postare acida pe Facebook, anul trecut, Dan Tapalaga a confirmat ca Buscu lucreaza pentru Dragnea.

„Ce-ai patit, Buscule? A redus Pablito sponsorizarea? Simti nevoia sa musti ca sa-ti arati recunostinta fata de generozitatea stapanului? Hai, latra, rupe lantul si fii cat mai rau. Daca mai bagi vreo trei scremute de-ale tale impotriva complotistilor care vor sa-l dea jos pe Daddy sau, si mai grav, ii denunta public invartelile de tip mafiot, iti mai arunca Pablito o mana de oase”, a scris Tapalaga pe Facebook.

In mai 2017, enervat ca a fost atacat in Catavencii, Dan Andronic a dezvaluit ca directorul revistei, Doru Buscu, a luat o „gramada de bani” de la Elena Udrea si ca lucra in acel moment pentru Liviu Dragnea, in calitate de consilier de imagine.

„Din ciclul ‘M-am saturat sa ascult toate mitocaniile’, astazi ma refer la cea a Catavencilor. Care ma ataca si dau si in EvZ, pe motiv de bani primiti de la Elena Udrea.

Raspunsul meu:

1. EvZ nu se compara cu Catavencu in materie de bani primiti de la Udrea. Din cauza faptului ca academicienii i-au luat pe toti!
2. Intre mine si Doru Buscu, eu il prefer pe Doru Buscu in calitate de consultant politic. Nu numai al lui Udrea…”, a scris Andronic.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: