Cadou pentru PSD: „Daca nu aveti oua sa va dati demisia, luati-le pe ale noastre”. Prezenta surpriza la proteste, un inalt oficial al Mitropoliei Ardealului se afla printre manifestanti

news

Zeci de mii de tineri protesteaza pentru a saptea zi consecutiv in Piata Victoriei din Bucuresti. Ei solicita demisia Cabinetului Grindeanu, spunand ca nu mai au incredere intr-un „guvern de hoti”.

La ora 21.00 erau in fata sediului Guvenrului peste 20.000 de protestatari. Acestia scandau „Demisia” si „Hotii, hotii”.

Si in marile orase din tara au iesit zeci de mii de oameni. La Sibiu se aflau, luni seara, peste 5.000 de oameni in centrul orasului. Printre acestia era un manifestatnt mai putin obisnuit: purtatorul de cuvant al Mitropoliei Ardealului, cunoscutul preot Constantin Necula. El a precizat ca a venit in calitate de jurnalist.

In fata sediului PSD, protestarii au depus cateva cofraje cu oua si pancarte prin care cer demisia Guvernului: „Faca nu aveti oua pentru a va da demisia, luati-le pe ale noastre”.

oua

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: