Campania „BOICOTEAZA Antena 3”: Vodafone, bombardata cu mesaje: „Nu vreau minute, net, telefoane”

news

Compania Vodafone, unul dintre cei mai mari furnizori de publicitate din Romania, este bombardata cu mesaje de internauti, care ii solicita sa isi retraga reclamele de pe postul Antena 3. Ieri, Raiffeisen Bank a anuntat ca isi retrage campaniile publicitare de pe postul condus de Mihai Gadea.

Campania de boicotare a postului Antena 3, initiata in urma implicarii unui copil de 10 ani in scandalul iscat de trustul Intact in legatura cu „evacuarea Antenelor”, continua in forta pe retelele de socializare. Dupa ce Raiffessen Bank a renuntat la contractul cu Antena 3, internautii solicita acum unei alte mari companii sa procedeze la fel. Vodafone este unul dintre cei mai mari furnizori de publicitate ai trustului Intact.

Iata cateva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Vodafone.

vodafone2 vodafone

Vodafone nu a oferit inca nicio reactie fata de aceste solicitari.

Raiffeisen Bank si-a anuntat ieri fanii de pe Facebook ca a incetat colaborarea cu Antena 3. „Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de produsele si serviciile noastre”, a fost raspunsul oferit de reprezentantii banii, pe reteaua sociala.

Solicitata sa ofere detalii, reprezentantii bancii au completat:  „Analizam permanent si audientele canalelor media, si afinitatea cu segmentele de clienti deservite de banca, si valoarea de asociere a canalului media cu brandul. In context, am considerat ca putem sa ne atingem obiectivele fara sa includem Antena 3 in mixul de advertising”.

Citeste si: Cum se RAZBUNA Antena 3 pe Raiffeisen Bank. Mircea Badea: „Maine imi retrag banii”

Iata lista brandurilor care se promoveaza pe Antena 3: Vodafone Romania, Rompetrol, Ovoron, Coldrex, Apuretin, Cymbio, Olynth, Penny Market Romania, ZUZU, Gerovital Romania, Bancpost, Lacalut, Dr. Oetker, Prostenal, NESCAFE, Feminost, L’Oreal Paris, Fumarosept, Head and Shoulders, Korill, Dove, Triferment, Zenella Med, Sensiblu, ParaSinus, Orbit Romania, efortuna.ro, Billa Romania, Urinal, ColonProtect, Pantene, Delik’at, Ibusinus, Fervex, Calgon, Bere Timisoreana, Telekom Romania, Vedixin, Kinder, Blue Air, Ariel, Mucosolvan, Samsung Romania, Catena – Farmacia Inimii, Viva Credit IFN SA, Supramax, Anticarcel, Sentimente Ro, Selgros Romania, CLEAR, Renault Romania, Peugeot RO, Whiskas Romania, CoccolinoRomania, Paralela45ro, Praktiker Romania, Altex Romania, Garnier, Lajumate.ro, URObiotic, Purina, Aspasia, IWhite – Sensiblu Romania, Cillit Bang, P&G, McDonald’s, Oral-B, DERO

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: