news

Campioana noastra, victorie uriasa la Wimbledon. A zdrobit-o pe Serena Williams

Simona Halep a castigat finala de la Wimbledon in fata americancei Serena Williams cu 6-2, 6-2. Meciul a durat numai 55 de minute. A fost cel mai bun meci din cariera Simonei.

„A fost cel mai bun meci. Vreau sa-i multumesc mamei mele”, a declarat Halep la ceremonia de premiere. „Multumesc tarii mele pentru ca m-a sustinut de fiecare data, multumesc domnului Tiriac”, a mai spus campioana.

Simona Halep a inceput excelent ultimul act de la Wimbledon, castigand primele patru game-uri ale jocului in doar 15 minute. Serena Williams a raspuns cu doua game-uri castigate pe propriul serviciu, insa a fost insuficient, romanca adjudecandu-si primul act in 26 de minute.

In setul secund, egalitatea a persistat doar pana la 2, moment in care Simona Halep a reusit din nou break-ul si s-a distantat fata de americanca. Williams a fost fara replica si a mai cedat o data pe propriul serviciu, Halep ajungand la un singur game de castigarea marelui trofeu. In cele din urma, Halep a triumfat la Wimbledon, dupa o finala de 55 de minute.

Astfel, Simona Halep a obtinut al doilea titlu de Mare Slem din cariera, dupa cel de la Roland Garros, din 2018. De partea cealalta, Serena Williams ramane cu cele 23 de astfel de distinctii in cariera, cu unul mai putin fata de recordul absolut detinut de Margaret Court.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: simona halep

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

4 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

6 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

6 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

6 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

6 ore ago