Candidatul PSD la prezidentiale va fi anuntat peste doua saptamani. Cine este preferatul lui Dancila

politica

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 august, anunta secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

Pana acum si-au anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Plesoianu, senatorul Serban Nicolae. De asemenea, Calin Popescu Tariceanu ar mai dori sa fie candidatul coalitiei la alegerile prezidentiale.

Romania TV, post de propaganda al PSD, anunta ca Viorica Dancila il sustine pe Eugen Teodorovici pentru a deveni candidat al PSD la alegerile prezidentiale.

Surse din PSD citate de Romania TV anunta ca turneul celor doi in teritoriu are ca scop strangerea de semnaturi de la organizatii in vederea sprijinirii candidaturii lui Eugen Teodorovici la alegerile prezidentiale.

De altfel, Teodorovici s-a afisat la sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de Viorica Dancila, cu un tricou pe care avea inscriptionat sloganul sau de campanie: #insistpentruRomania.

Mai mult despre: ,


Comentarii: