„Cap de porc!”. Dezvaluirile lui Patraru, asa o jigneste sefa TVR pe o tanara jurnalista pentru ca a indraznit sa-i puna intrebari deranjante Gabrielei Firea

news

Sefa TVR, Doina Gradea, a numit-o „cap de porc” pe o tanara jurnalista a postului public de televiziune pentru ca aceasta i-a pus intrebari „agresive” Gabrielei Firea in timpul inaugurarii unui spital. Inregistrarea cu aceste insulte va fi data publicitatii de Dragos Patraru.

”’Cap de porc!’, asa vorbeste presedintele TVR despre o jurnalista a sa, pentru ca a insistat de patru ori cu o intrebare pentru Gabriela Firea! Inregistrarile in care Doina Gradea ii insulta pe jurnalistii TVR vor fi difuzate azi, la ora 19, la Gala Libertatii de Exprimare

Doina Gradea, presedinte si director general al TVR, are o discutie cu oameni din institutie. Pentru ca s-au saturat sa fie jigniti, ei o inregistreaza.

La un moment dat, Gradea se enerveaza si incepe sa povesteasca cum ‘merita taiati’ jurnalistii de la stiri. Nervoasa si aruncand jigniri, Gradea ii descrie interlocutorului cum ‘Cap de porc’, asa ii spune ea jurnalistei, s-a apucat sa puna de patru ori aceeasi intrebare Gabrielei Firea ‘in fata tuturor’!

La o inaugurare a unui spital, ‘s-a mai inaugurat vreunul?’, adauga Gradea, jurnalistul se apuca si il intreaba pe primarul Bucurestiului in legatura cu un alt subiect. Ceea ce sefei televiziunii publice i se pare nepermis!”, a relatat Catalin Tolontan pe pagina sa de Facebook.

Unii ziaristi au intrebat-o despre Centenar, altii despre diverse subiecte, iar intrebarea reporterei TVR s-a referit la cheltuielile crescute ale municipalitatii legate de monumente si statui, care era pe agenda publica in acel moment.

Iata si stirea prezentata la TVR de tanara jurnalista care a fost numita „cap de porc”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: