Caracatita PSD – Politie. Seful Politiei Gorj este fiul prefectului PSD. Este acuzat de agresiuni sexuale

news

PSD s-a implicat major, in ultimii doi ani, in numirile in functiile de conducere ale structurilor centrale si locale ale Politiei. In inspectoratele judetene, aproape toti sefii au fost numiti la propunerea baronatelor locale ale PSD, multi dintre acestia fiind extrem de slab pregatiti.

In contextul dramei de la Caracal, care a scos in evidenta incompetenta crasa a politistilor caracaleni, ies la iveala tot mai multe informatii despre modul in care au fost numiti in functii, in ultimii doi ani, sefii inspectoratelor judetene de politie. Chiar in Caracal, Nicolae Mirea, sef al Politiei in momentul in care Gheorghe Dinca le ucidea pe cele doua fete, a fost instalat in functie de catre deputatul PSD Dan Ciocan, un fost militian care si-a luat bacalaureatul la varsta de 50 de ani.

Citeste si: Cancerul PSD. Seful Politiei Caracal, instalat in functie de acest baron PSD. Cum au distrus Politia Romana clanurile din PSD

La Gorj, sef al Inspectoratului Judetean de Politie este Decebal Dumitru Draghiea, fiul prefectului PSD de Mehedinti, Nicolae Draghiea. Draghiea se afla de peste un an in atentia presei de scandal dupa ce a fost acuzat de o tanara ca a agresat-o sexual. „Un alt motiv pentru care am decis sa pastrez o evidenta a intalnirilor mele cu el, este datorat faptului ca acesta avea apucaturi anormale (sado-masochiste) in timpul relatiilor sexuale, ma brusca si desi i-am spus insistent ca ma doare, a continuat, asezandu-se deasupra mea si imobilizandu-mi mainile, strangandu-le”, se arata in plangerea depusa de tanara catre Parchetul General (detalii aici).

Caracatita PSD si-a intins tentaculele in toate structurile de politie de pe teritoriul tarii. Iata o analiza relevanta realizata de jurnalistul Mircea Marian.

„Cine sunt sefii inspectoratelor judetene de politie:

– Seful IJP Calarasi, Dumitrascu Petronel, numit in post in martie 2019, iar doua zile mai tarziu era la masa cu Dragnea si Codrin Stefanescu…

– Cluj: in 2017, Mircea Rus ia nota 3 (trei) la concursul pentru ocuparea postului de sef al IJP, in 2018 preia aceasta functie la sustinerea sefului judetenei PSD.

– La Dambovita, seful IJP e prieten cu juniorul Rovanei Plumb, asta e calitatea lui principala. E cel care a blocat Targoviste la mitingul PSD.

– In Tulcea, PSD a pus sef un fost tablagiu care condusese postul dintr-o comuna.

– In Olt, Paul Stanescu l-a propulsat pe Cristian Voiculescu, desi fusese destituit din alta functie de conducere pentru management defectuos.

– In Prahova, au pus sef un militian de la rutiera – stiti, zona aia hipercinstita 😉- selectat de celebra familie Cozma.

– La Valcea, aceeasi reteta, cu un militian de la rutiera, sprijinit de primarul Gutau.

– La Salaj, ex-popa Terhes l-a pus sef pe Terhes Marin.

Si tot asa. Nu cred ca e cazul sa mai zic de Vrancea, care a feuda personala a lui Oprisan.

Majoritatea numiti chiar inainte de alegeri, sub patronajul lui Dragnea, si selectati de sefimea locala PSD, care avea nevoie de protectie.

Ca sa intelegeti ce putred e sistemul si despre amploarea fenomenului”, a explicat Marian pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: