news

Carmen Dan a vrut sa-l dea afara, Marcel Vela l-a avansat acum numarul 2 in Politie. Politistul care a indraznit sa le ia carnetele PSD-istilor

Chestorul de politie Florentin Ion Bracea a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Politiei Romane pe o perioada de 3 luni, incepand de joi, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne.

Fost sef al Politiei Rutiere, Bracea a fost la un pas sa fie demis, in aprilie 2019, de fostul ministru al Internelor, Carmen Dan, pentru situatiile repetate in care demnitari ai PSD au fost amendati pentru depasirea vitezei.

Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), a declarat atunci, la B1 TV, ca Florentin Bracea este ”intr-o procedura avansata de destituire”.

”Stiu ca domnul Florentin Bracea deja este intr-o procedura avansata de destituire din functia publica. Eu stiu ca domnul Bracea, in opinia doamnei Carmen Dan, nu corespunde acestei functii. In opinia mea, da. Au declansat o procedura de cercetare disciplinara cu incalcarea unor reguli de drept. Mai multe lucruri are in componenta aceasta poveste, dar un lucru este simplu: domnul Bracea si-a facut datoria, isi face treaba si probabil ca deranjeaza”, a spus Dumitru Coarna.

Bracea a deranjat foarte tare atunci pentru ca l-a lasat fara permis de conducere pe Claudiu Manda.

”Problema de fond este ca in momentul in care incerci sa-ti faci datoria conform fisei postului, devii indezirabil si atunci trebuie sa fii inlocuit cu unul care e obedient si care raspunde «prezent» la tot ceea ce inseamna solicitari politice”, a mai spus Dumitru Coarna.

Senatorul PSD Claudiu Manda a ramas fara permis la inceputul lui 2019, dupa ce a fost prins de politisti in timp ce conducea cu 125 de km pe ora in localitate. Sotul Olgutei Vasilescu a fost sanctionat cu o amenda de 1.305 de lei si suspendarea permisului pentru 90 de zile.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

16 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

16 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

16 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

7 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

16 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

16 ore ago