Carmen Dan amana sa spuna daca-si da sau nu demisia. Prima reactie dupa ce premierul i-a cerut demisia

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost prezenta, joi dimineata, la sediul Parchetului General, unde a fost audiata in calitate de martor in dosarul in care acuza ca a gasit un microfon in casa in care locuieste. La iesirea de la audieri, ministrul n-a facut foarte multe declaratii, rezumandu-se la a spune ca „va lamuri destul de curand” situtia in care se afla, cu privire la faptul daca isi da sau nu demisia, asa cum i-a cerut, in mod indirect, premierul Tudose.

Joi, la iesirea de la Parchetul General, Carmen Dan nu a vrut sa dea mai multe detalii cu privire la declaratiile facute de premierul Mihai Tudose miercuri, la Antena 3, cand, intr-un mod indirect, premierul i-a cerut demisia, acuzand ca el nu poate lucra cu un ministrul care l-a mintit. Mai mult, premierul a declarat, in cadrul aceluiasi interviu, ca daca ministrul de Interne isi va da demisia, in cazul in care va fi lasata, el va accepta cererea de demisie.

„Am raspuns intrebarilor puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate. In ceea ce priveste declaratiile domnului prim-ministru voi da lamuriri”, a declarat Carmen Dan, dupa audiere.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: