Carmen Dan, fericita ca scapa Dragnea: „Am fost de cateva ori la penitenciar si l-am vazut”. Ii acuza pe liderii PSD ca sunt fricosi

politica

Carmen Dan, fost ministru de Interne in Regimul Dragnea, a declarat ca Digi24 ca „am primit vestea cu multa bucurie” vestea eliberarii lui Liviu Dragnea. Ea a mentionat ca pesedistii nu au venit sa il astepte pe Dragnea in fata penitenciarului „de frica”.

„Am primit vestea cu multa bucurie, evident. Il cunosc de mai bine de 20 de ani, am lucrat cu el, stiu ca a fost o perioada grea pentru el, a avut puterea sa o traverseze”, a spus Carmen Dan.

„Sunt multi care se bucura din membrii de partid care l-au cunoscut si sustinut”, a mai sustinut Dan.

Intrebata de ce nu au venit si lideri ai PSD in fata penitenciartului sa il astepte, Carmen Dan a raspuns: „De frica”.

Fostul ministru a mai anuntat ca l-a vizitat de mai multe ori pe Dragnea. „Am fost de cateva ori la penitenciar si l-am vazut, am vorbit si la telefon. Este un om puternic”, a precizat Dan.

„Sa se ingrijeasca de starea de sanatate. Acum isi doreste liniste, am vorbit despre acest lucru. Sigur ne vom vedea in perioada urmatoare”, a mai spus Carmen Dan.

„Liviu Dragnea a fost un lider. A tinut in mana un partid foarte mare si foarte puternic. A obtinut multe victorii cu PSD, a tinut partidul unit”, a tinut sa sublinieze Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: