Carmen Dan, lesinata langa Liviu Dragnea: „A fost un lider, a tinut in mana un partid foarte mare si foarte puternic”

politica

Liviu Dragnea a fost asteptat in fata casei sale doar de doi fosti lideri ai PSD: Codrin Stefanescu si Carmen Dan. Fostul ministru de Interne il privea cu vadita fericire pe fostul ei sef. 

Carmen Dan a mers in vila in care locuieste Dragnea alaturi de iubita acestuia, Irina Tanase. „Nu m-am indepartat niciun moment de Liviu Dragnea. Voi fi alaturi de el, daca va dori sa infiinteze un nou partid”, a spus Carmen Dan la Antena 3.

„Am primit vestea (eliberarii) cu multa bucurie, evident. Il cunosc de mai bine de 20 de ani, am lucrat cu el, stiu ca a fost o perioada grea pentru el, a avut puterea sa o traverseze”, a spus Carmen Dan, anterior, la Digi24.

„Sunt multi care se bucura din membrii de partid care l-au cunoscut si sustinut”, a mai sustinut Dan.

Intrebata de ce nu au venit si lideri ai PSD in fata penitenciartului sa il astepte, Carmen Dan a raspuns: „De frica”.

Fostul ministru a mai anuntat ca l-a vizitat de mai multe ori pe Dragnea. „Am fost de cateva ori la penitenciar si l-am vazut, am vorbit si la telefon. Este un om puternic”, a precizat Dan.

„Sa se ingrijeasca de starea de sanatate. Acum isi doreste liniste, am vorbit despre acest lucru. Sigur ne vom vedea in perioada urmatoare”, a mai spus Carmen Dan.

„Liviu Dragnea a fost un lider. A tinut in mana un partid foarte mare si foarte puternic. A obtinut multe victorii cu PSD, a tinut partidul unit”, a tinut sa sublinieze Carmen Dan.

Mai mult despre: ,

Comentarii: