Carmen Dan, mesaj de iubire eterna pentru condamnatul Dragnea: „Este evident ca aceasta sentinta este una politizata”

politica

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca este evident ca sentinta instantei supreme in cazul liderului PSD Liviu Dragnea este una politizata, este raspunsul vindicativ nu numai la presiunea strazii, ci si la incercarea autoritatilor legislative si executive de a reforma statul de drept, acela real. Ea mai spune ca in astfel de momente, cand nimic nu mai corespunde firescului si logicii de bun simt, mai mult ca oricand, „partidul strange randurile in jurul omului care arata ca are puterea sa ramana intotdeauna in picioare, cu demnitate si tarie de caracter”.

Intr-un mesaj postat joi seara pe Facebook, Carmen Dan spune ca o dovada de intelepciune este cumpatarea si, atat timp cat lupta nu s-a dus pana la capat, considera ca este mai bine sa taci inteligent, decat sa jubilezi gratuit.

Carmen Dan mai sustine ca nu este pentru prima data cand ea si colegii sai de partid trebuie sa isi arate unitatea si taria de caracter in fata unor momente grele, subliniind ca este si va fi alaturi de Liviu Dragnea.

„Nu este pentru prima data cand eu si colegii mei de partid trebuie sa ne aratam unitatea si taria de caracter in fata unor momente grele. Am fost si voi fi alaturi de presedintele partidului, Liviu Dragnea, si sunt convinsa ca, pana la final, isi va demonstra nevinovatia. Nu este o decizie definitiva! Este evident ca aceasta sentinta este una politizata. Este raspunsul vindicativ nu numai la presiunea strazii, ci si la incercarea autoritatilor legislative si executive de a reforma statul de drept, acela real! De a armoniza legislatia respectand Constitutia si deciziile CCR, asa cum se intampla in orice democratie autentica! Un moment ca cel de astazi are o singura consecinta: te intareste si, mai mult, te motiveaza sa mergi mai departe. Asta am vazut eu acum la presedintele partidului, Liviu Dragnea!”, spune Carmen Dan.

Ea sustine ca pe Liviu Dragnea nu il poate dobori o astfel de solutie, „cum nu l-au ingenunchiat toate piedicile si strategiile”.

„Si in astfel de momente, cand nimic nu mai corespunde firescului si logicii de bun simt, mai mult ca oricand, partidul strange randurile in jurul omului care arata ca are puterea sa ramana intotdeauna in picioare, cu demnitate si tarie de caracter! Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor si isi va duce pana la final mandatul pe care romanii i l-au incredintat! Ramanem cu toata convingerea alaturi de presedintele Liviu Dragnea. Decizia de astazi nu poate anula calitatile sale de om politic, de presedinte care a adus partidul la cotele cele mai mari din istoria sa. Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, impreuna cu noi toti si avand sustinerea noastra!”, adauga Carmen Dan.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: