Carmen Dan nu e singura. Inca un ministru PSD sare sa-l injunghie pe Tudose, chiar inainte de sedinta CEX

politica

Ministrul Tineretului si Sporturilor, Marius Dunca,¬†isi afirma apartenenta¬†la tabara Dragnea in razboiul cu premierul Tudose. El preia mesajul lui Carmen Dan, care spunea ca ministrii sunt „numiti politic”.

„Ca membri ai Guvernului avem obligatia sa respectam increderea pe care ne-au acordat-o cetatenii si sa implementam Programul de Guvernare. Guvernul este un guvern politic si fiecare functie ne-a fost acordata, in mod democratic, prin vot in cadrul Comitetului Executiv National.

Partidul Social Democrat este un partid unit si puternic prin fiecare membru, primar si presedinte de organizatie. Din respect pentru romani si pentru membrii PSD, trebuie sa luam decizii si sa dezbatem soarta Guvernului, cu deplina responsabilitate, in cadrul Comitetului Executiv National, nu in spatiul public.

Avem datoria si responsabilitatea sa le dam tuturor motive sa creada in Romania!”, a scris Marius Dunca pe Facebook.

PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv National (CExN) pentru luni, la sediul central al partidului, pentru a transa situatia din partid ca urmare a disputei dintre premierul Mihai Tudose si ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Sedinta este convocata la solicitarea mai multor lideri ai PSD, intre care Gabriela Firea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu, Claudiu Manda.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: