Carmen Dan, o noua diversiune extrem de grava. Ea sugereaza ca jandarmerita a fost batuta la ordin

news

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sugerat, marti, in timpul audierilor din Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor ca jandarmerita Stefania a fost batuta ca urmare a unui ordin.

Intrebata despre violentele jandarmilor, Carmen Dan a revenit la cazul jandarmeritei batute.

„A fost ordin sau o initiativa pumnii pe care i-a incasat jandarmerita Stefania? A fost un ordin ca un singur barbat sa o loveasca in cap de vreo 20 de ori?”, a intrebat insinuant ministrul de Interne. Ea nu a oferit si alte detalii.

Carmen Dan a confirmat ca a stat in timpul evenimentelor in sediul Ministerului de Interne pana la ora 3.00 dimineata.

„Pe 10 august am fost prezenta la minister dupa ora 13.00. Asa mi s-a parut normal si asa trebuie sa faca orice manager responsabil pentru un eveniment de o asemenea amploare. Am stat in biroul meu, tot ce am solicitat a fost sa fiu informata. Am plecat din minister in jurul orei 3.00 dimineata, cand colegii mei finalizasera misiunea. Aveam deja teme sensibile de discutat, disparuse o arma, aveam doi jandarmi batuti internati in spital si mi s-a parut firesc ca eu sa iau informatii de la ei. Nu a fost o sedinta operative a fost o sedinta de informare, ocazie cu care eu am cerut un prim raport a doua zi”, a sustinut Carmen Dan.

Comentarii: