Carmen Dan, primele declaratii despre „individul in alb”: „Informatia ca jandarmii sunt omorati a ajuns la colonelul Paraschiv”

news

Ministrul Carmen Dan a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca a purtat o discutie cu colonelul Catalin Paraschiv, celebrul individ in alb care a coordonat actiunile de reprimare a manifestatiei din Piata Victoriei. Ea spune ca dorit sa alfe mai multe detalii despre informatiile pe care acesta le-a primit in timpul evenimentelor.

Intrebata despre declaratiile lui Paraschiv, care sustinea ca a primit informatii potrivit carora „doi jandarmi sunt omorati”, Carmen Dan afirma ca a avut o discutie in acest sens cu Paraschiv.

„Am avut o discutie cu el si i-am cerut sa-mi precizeze… Comandantul lui trebuie sa spuna ce informatii s-au transmis, nu stiu cum fucntioneaza sistemul de comunicatii.  Stiu ca informatia (privind omorarea jandarmilor) a ajuns la colonelul Paraschiv”, a mai spus ministrul

Ea a mentionat apoi ca Paraschiv s-ar fi putut referi in mod metaforic la „omorarea” jandarmilor.

Intr-un interviu pentru Kamikaze, Paraschiv a a spus clar ca a una dintre infromatiile primite de la „structurile de cercetare din Piata” a fost ca „doi oameni sunt omorati”.

„Pe momentul intoarcerii s-au primit doua informatii: una transmisa de structurile de cercetare din Piata care au transmis clar pe caile noastre de comunicatii ca jandarmii sunt atacati, sunt la pamant, sunt calcati in picioare, doi oameni sunt omorati… Dar ei probabil se refereau… apoi am vazut si eu imaginile de la televizor. Simultan, din dispecerat ni s-a transmis ca pe toate canalele de televiziune sunt imagini cu doi jandarmi trantiti la pamant care sunt calcati pe cap”, a declarat Paraschiv.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: