Mesaj din MAI, Carmen Dan va fi data afara in suturi: „Ciolanul s-a terminat, stapanul nu mai are altele sa va dea. E timpul sa pleci”

politica

Vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania (SNPR) Decus, Bogdan Banica, a postat mai multe mesaje adresate lui Carmen Dan, in care scrie ca a calcat demnitatea politistilor in picioare, i-a umilit si i-a trimis in patrulare in cosciuge cu roti.

„E timpul. E timpul sa pleci acasa, doamna Dan. Pentru permanenta atitudine fatarnica pe care ai adoptat-o inca de la inceputul mandatului. Pentru ca ne-ai mintit. Cu zambetul pe buze la parade sau cu lacrimi false in ochi la catafalcul eroilor. Pentru ca nu ai schimbat #chiarnimic in acest minister, in pofida tuturor promisiunilor. Pentru ca ai permis, uneltind si complotand, sa ne ranjeasca infractorii in fata, la adapostul umbrelei rosii. Pentru ca ai ascultat, cu capul plecat, ordine menite sa destabilizeze aceasta tara, ordine transmise mai departe, cu orice risc, ‘decat’ pentru protejarea unui infractor de drept comun, ce acum e dupa gratii.

Pentru ca ne-ai calcat demnitatea in picioare, mentinandu-ne salarizarea la nivelului anului 2009, pentru ca ne-ai trimis in patrulare in aceleasi cosciuge cu roti, pentru ca ne-ai condamnat la moarte zilnic in misiuni cu dotarea de acum 30 de ani. Pentru ca nu ti-a pasat. Si pentru ca ne-ai umilit. Si pentru ca in continuare ai permis ca politistii sa-ti fie hacuiti in posturi de politie, pe peroanele garilor sau in misiuni, cu testele despicate.Pentru ca ai fost #nimic si ai facut #decatnimic”, scrie vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania (SNPR) Decus, Bogdan Banica, citat de Mediafax.

Liderul de sindicat adauga ca Dan a vrut sa intre in istorie si a reusit, dar va ramane in amintirea colectiva ca „cel mai incompetent, ocult, slugarnic si anost ministru al internelor pe care l-a avut Romania postdecembrista!”.

„Ciolanul s-a terminat, stapanul nu mai are altele sa va dea. E timpul, doamna Dan, daca ai un dram de onoare, sa pleci!”, mai scrie Bogdan Banica.

Intr- alta postare, vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania Decus spune ca nu intelege ce are toata lumea impotriva „ministresei Dan…doar n-a facut nimic… Indata se implinesc doi ani de cand, cu vocea tremuranda asista, , la inmormantarea lui Sorin Vezeteu. Si promitea politistilor luna de pe cer, legislatie, armament, tasere si body-cam-uri.
Si a dat politistilor. Fix ce au primit guvernantii pe o placuta de inmatriculare. Cu de toate. Acum pot afirma, indreptatit: Nimic. Nu ai facut NIMIC, Carmen Dan! Punct. Pleaca acasa!”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: