Cartianu, miscare in premiera: „Vreau sa ajung oficial fata in fata cu deputatul PSD care a zis ca-mi ia gatul”

news

Actiune in premiera a unui jurnalist. Grigore Cartianu anunta ca si-a depus la Parlament candidatura ca independent pentru un loc in CNA. El nu crede ca are mari sanse, insa spera sa ajunga fata in fata „deputatul PSD care a spus ca daca ar avea o grenada, ar veni in studio la Nasul TV si mi-ar lua gatul”.

Camera Deputatilor urmeaza sa aleaga noi membri in Consiliul National al Audiovizualului. Pana la sfarsitul acestui an, sase membri CNA isi incheie mandatul: Laura Georgescu, Rasvan Popescu, Monica Gubernat, Orsolya Borsos, Viorel Vasile Buda si Florin Gabrea.

Cartianu a decis sa candideze ca independent, desi partidele sunt cele care propun candidati pentru functiile din CNA. „Initial, nici nu ma gandeam sa candidez, dar un prieten parlamentar mi-a zis ‘de ce stai deoparte? Ii lasati voi, ziaristii, doar pe politruci sa candideze pentru CNA?’. Atunci am zis de ce nu? Nici nu s-a pus problema sa ma propuna acel partid. A fost o discutie prieteneasca. Nu am avut o astfel ca idee. Asa ca am candidat ca independent”, a spus Cartianu intr-un interviu pentru Pagina de Media.

„Vreau sa arat opiniei publice in ce fel actioneaza anumiti parlamentari, de la anumite partide, atunci cand au de ales intre un ziarist profesionist si un politruc profesionist”, a adaugat el.

Cartianu stie ca nu are prea multe sanse, insa spera sa ajunga fata in fata cu deputatul PSD Nicolae Bacalbasa, care l-a amenintat ca-i ia gatul.

„Mai vreau sa ma aflu fata in fata, intr-un cadru oficial, cu deputatul PSD care a spus ca daca ar avea o grenada, ar veni in studio la Nasul TV si mi-ar lua gatul”, a subliniat Cartianu.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: