Categories: politica

Cartile Gabrielei Firea se vand la pret de MACULATURA. Este membra a Uniunii Scriitorilor din 2012

Gabriela Firea nu este numai candidat PSD la primaria Bucurestiului si fost jurnalist, ci si scriitoare si solista de muzica populara. Este membru al Uniunii Scriitorilor din 2012.

Are la activ volumul de versuri „O alta lume”, romanul „Trei motive”, cartea pentru copii „Tara sucita si-nvartita”, volumul de eseuri economice „Economia de cuvinte” si volumul de eseuri social-economice „Jurnalul unui observator.

Volumul de versuri „O alta lume”, aparut prin 2000, nu se mai gaseste in oferta librariilor online, iar cartea pentru copii este de negasit in cautarile Google.

In schimb, gasim volumul „Economie de cuvinte”, aparut in 2009, la pretul de 4 lei pe site-ul „Printre carti”. Pe acelasi site, gasim si „Jurnalul unui observator” la pretul de 5 lei. Este o care aparuta tot in 2009, avand 340 de pagini.

Cartea de capatai a autoarei, romanul „Trei Motive”, aparuta in 2007, se poate gasi pe elefant.ro la pretul de 6.49 de lei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Recent Posts

Pe cine vizeaza noul pachet de sanctiuni americane contra Rusiei, emis pe 1 mai. Apar si firme din China, Slovacia, Belgia si Turcia

La 1 mai, Departamentul Trezoreriei SUA a impus noi sanctiuni impotriva a sute de companii…

51 de minute ago

Soferii de taxi din Londra au dat in judecata Uber pentru concurenta neloiala si cer 250 de milioane de lire sterline despagubiri

Uber se confrunta cu un proces in urma caruia ar putea plati sute de milioane…

51 de minute ago

Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria…

21 de minute ago

O gradina zoologica din Rusia a trimis pe frontul din Ucraina doi pauni pentru „a inspira trupele care lupta”

O gradina zoologica din Rusia a incercat sa isi faca partea sa in razboiul tarii…

2 ore ago