Categories: news

„Cata apocaliptica, nascatoare de succes”. Andrei Gheorghe, profund scarbit de Gabriela Firea: „Mincinoasa cu tupeu”

Andrei Gheorghe publica un mesaj dur la adresa Gabrielei Firea dupa ce aceasta s-a apucat sa ofere lectii de jurnalism celor de la hotnews.ro. Firea s-a enervat ca jurnalistii au scris despre transferurile de angajati de la Primaria Voluntari, condusa de Florentin Pandele, la Primaria Bucuresti.

„Sedea cucoana la televizor si zicea ca Gheorghe a facut un accident dupa care a parasit locul faptei. Dupa ce s’a saturat de zis nu a mai zis nimic si a lasat minciuna sa balteasca in mintile celor ce o priveau. Acum da lectii de jurnalism. Cata apocaliptica, nascatoare de succes, lider cu viziune, mincinoasa cu tupeu, om politic important…”, a scris Gheorghe pe Facebook.

Firea i-a acuzat pe jurnalistii de la hotnews.ro ca urmaresc „denigrarea Primariei Capitalei si a Primarului General” prin articolele pe care le scriu despre afacerile primariei.

„In legatura cu afirmatiile din articol, conform carora ‘Primaria Voluntari si firmele infiintate de institutie au furnizat cel putin opt oameni plasati in puncte cheie la Primaria Capitalei’ va informam ca dreptul de munca este garantat de Constitutie, iar prezentarea acestor persoane ca avand ca singur “atu” locul anterior de munca este nedreapta, tendentiosa si discriminatorie, in conditiile in care persoanele respective au experienta in administratie sau in domeniul in care vor activa in cadrul companiilor municipale.

Despre avantajele realizarii acestor companii Primarul General, Gabriela Firea, a vorbit public in repetate randuri, insa exemplele concrete oferite (proceduri si timp de executie mai scurt, precum si costuri mai mici) nu au fost reflectate in mod clar pe site-ul hotnews, din motive obscure.

In concluzie, consideram ca acesta campanie prin care se incearca cu orice pret denigrarea Primariei Capitalei si a Primarului General nu reprezinta decat actiuni politice, in defavoarea bucurestenilor. Cu toate acestea, actuala administratie va continua demersurile pentru modernizarea orasului si actiunile de eficientizare a chelturii banilor publici”, se arata intr-un comunicat al Gabrielei Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

„Linie de aparare” la granita cu Rusia. Letonia a inceput sa sape santuri anti-tanc si instaleaza „dinti de dragon”

Letonia a inceput sa sape santuri antitanc de-a lungul granitei sale cu Rusia si Belarus,…

2 ore ago

Taiwan: Au crescut cererile pentru aplicatii de avertizare timpurile de cutremure dupa cutremurul din 3 aprilie

Popularitatea aplicatiilor de avertizare timpurie de cutremure a crescut in Taiwan, dupa ce peste 1.300…

2 ore ago

Flamanzi: A luat foc un transformator electric pe baza de ulei. Sunt 1.000 de litri de ulei

Un transformator electric pe baza de ulei a luat foc, vineri, in orasul Flamanzi, au…

21 de minute ago

Parteneriat pe 100 de ani intre UK si Ucraina. David Cameron a sosit la Kiev pentru a intari acordul, ce prevede aceasta intelegere istorica

In timpul vizitei sale la Kiev, ministrul britanic de Externe, David Cameron, a vorbit despre…

4 ore ago

Cosmarul unui sofer care trecea prin Valcea. Mai multi indivizi l-au atacat cu topoarele, i-au spart luneta si l-au urmarit cu carutele – Video

Un sofer a dat publicitatii imagini suprinse in timpul unui incident foarte violent in judetul…

3 ore ago

Conservatorii lui Rishi Sunak au suferit pierderi istorice in alegerile locale. Laburistii cer alegeri generale cat mai curand

Partidul Conservator, aflat la guvernare in Marea Britanie, a suferit pierderi grele in alegerile locale…

2 ore ago