Cate amenzi a primit Sosoaca pentru ca refuza sa poarte masca: „Peste 200 de milioane, bineinteles ca nu le platesc”

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, in prima zi a anului, ca a primit amenzi in valoare de peste 20.000 de lei pentru ca nu poarta masca.

„Eu si barbatul meu am depasit, cred, 200 de milioane de lei amenzi, bineinteles ca nu le platesc, pentru ca am dreptul sa le contest”, a declarat Sosoaca, luni seara intr-un live pe Facebook.

Silvestru Sosoaca, sotul Dianei Sosoaca, are si el adeverinta medicala care ii permite sa nu poarte masca de protectie.

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a relatat, joi, ca s-a intalnit cu doua batrane in Maramures care au intrebat-o de ce nu poarta masca. Sosoaca le-a raspuns rastit.

„Am gasit doua mamai care spalau presurile la valtoare ca pe vremuri. M-au recunoscut: ‘Doamna Sosoaca, unde-i masca?’. Masca trebuie sa fie la aia fatarnici. Oamenii adevarati nu poarta masca, decat daca vor. Nu ma obligati voi pe mine sa port masca”, a relatat Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Sosoaca a sustinut recent ca numarul de infectari cu cornavirus a crescut din cauza celor care poarta masca de protectie.

„Masca nu trebuie sa fie obligatorie. Cine doreste sa si-o puna pe fata poate sa-si puna si 10, nu are decat, dar nu trebuie sa fie obligatorie. Aici ma delimitez de toate celelalte opinii ale celor care ma inconjoara. Masca nu trebuie sa fie obligatorie, nu pentru ca am eu o problema ci pentru ca exista cercetari stiintifice cu privire la efectele negative pe care le provoaca purtatul mastii timp indelungat.

Mai ales ca dupa ce s-a instituit aceasta a obligativitatii purtarii mastii in toate spatiile numarul de infectari a crescut. Este normal, pentru ca nu mai avem oxigen si atunci toate bacteriile si virusii pe care noi le expectoram, le respiram in masca, noi dupa ce tragem aer in piep le reintegram impreuna cu alte bacterii si alti virusi, deci va dati seama ce infectii se pot provoca in plamani”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: