„Cati oameni stau acum in puscarii nevinovati?”. Dragnea loveste imprastiat, Rares Bogdan este din nou atacat violent

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca se va merge pana la capat cu ceea ce social-democratii si-au asumat in campania electorala – indeplinirea programului de guvernare si ”aducerea normalitatii” in ceea ce priveste legile Justitiei si Codurile penale.

„Cati oameni stau acum in puscarii (…) nevinovati? Nimeni nu stie in care dintre procese au fost folosite probe false? (…) Au luat si oameni fara functii. (…) Nu o sa ne fie frica. Vreti sa lasam in continuare justitia la bunul plac al unor indivizi fara scrupule? (…) Statul de drept este cu totul si cu totul altfel decat (…) politia politica. Ceea ce ne-a interesat pe noi – mergem pana la capat cu programul de guvernare si cu ceea ce ne-am asumat pentru a aduce normalitate in legile Justitiei si in Codurile penale”, a spus Dragnea, la Scoala Politica a TSD, citat de Agerpres.

El a negat ca PSD ar afecta independenta Justitiei si l-a atacat din nou pe Rares Bogdan.

„Ne tot acuza ca afectam independenta Justitiei. Nu, noi afectam dependenta Justitiei. Eu vreau, noi vrem ca judecatorii in Romania sa poata sa judece liber si dupa propria constiinta, sa nu mai vedem cum se intampla in aceste zile – judecatori amenintati in direct la tv cu nume si prenume de catre niste asa zisi moderatori cu grade sau atat de prosti incat nu au nici grade, dar agatati. Asta vrem. Si vrem ca intr-adevar procurorii sa fie independenti, sa nu mai faca dosare la comanda (…), sa nu mai fie obligati sa falsifice probe, sa nu mai tarasca ani de zile in procese oameni care la final sa fie achitati. Este ceva anormal ceea ce ne dorim noi? Nu cumva e in orice tara democratica asta?”, a afirmat presedintele PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: