Ce a cautat Sorin Grindeanu la sediul Guvernului, Tudose dezvaluie despre ce a discutat cu fostul premier

news

Prim-ministrul Mihai Tudose spune ca a discutat, luni, cu Sorin Grindeanu despre o serie de intalniri pe care fostul sef al Executivului le-a avut pe politica externa.

„Eu l-am rugat sa vina. L-am solicitat sa imi dea niste lamuriri (…) despre niste intalniri pe care le-a avut pe politica externa. Intalnirile tete-a-tete, stiti, nu se inscriu nicaieri”, a declarat Tudose, la Parlament.

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut o intalnire, luni, la Palatul Victoria, cu fostul premier Sorin Grindeanu, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale. Conform acestora, discutiile nu ar fi vizat o posibila functie pe care fostul sef al Executivului ar urma sa o ocupe.

Pe 24 august, premierul Tudose afirma, la Antena 3, ca a vorbit cu Sorin Grindeanu despre posibilitatea sa i se ofere acestuia o functie. „Da, am vorbit la nivel si personal, si politic, si intr-o echipa de partid, fiindca totusi Sorin Grindeanu a fost premierul Romaniei sase luni de zile…, cu un bagaj de informatii acum si cu o experienta care pot fi folosite pentru Romania. Si, da, avem o discutie in acest sens cu domnia sa. E o discutie destul avansata, asteptam ca domnia sa sa se intoarca, este intr-o deplasare cu familia, si cred ca la inceputul saptamanii il vom aseza cumva. Eu cred ca poate fi un element util pentru tara”‘, declara Mihai Tudose, intrebat daca i se va oferi fostului premier un post de diplomat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: